LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Géén cent op 'DerdenGelden Beursklacht'

Hier kan je jouw opmerkingen en klachten kwijt over LegioLease.
Chris G
Berichten: 911
Lid geworden op: 21 aug 2003 14:13

Géén cent op 'DerdenGelden Beursklacht'

Ongelezen bericht door Chris G »

In het eerste faillisementsverslag van Beursklacht doet de curator melding van het volgende:
Tot slot heeft Beursklacht nog een veertigtal cliënten dat tevens crediteur is. Ten behoeve van deze mensen heeft Beursklacht geld ontvangen van diverse financiële instellingen e/o banken van in totaal € 337.368,67. De curator heeft dit „derdengeld? niet op de rekening van Beursklacht aangetroffen.
Zijn er mensen op dit forum die gedupeerd zijn doordat er een storting zou zijn gedaan voor hun op deze DerdenGelden maar nu achter het net vissen omdat deze Rekening leeg is?? Als dat zo is wat zijn de vervolgstappen die zij zelf gaan nemen of via de curator genomen gaan worden. Omdat deze hele gang van zaken riekt naar oplichting c.q. fraude, is hier aangifte van gedaan bij de politie??
Ook de vermelding in het faillissementsverslag van alleen de jaarrekeningen 2009 en 2010, welke met verlies werden afgesloten, en het ontbreken van de jaarrekeningen 2011 en 2012 tot aan het faillissement geven aan dat nog lang niet alles boven tafel is gekomen en er waarschijnlijk meer mensen gedupeerd zijn dan tot nu toe werd aangenomen.
Daarom zou het wenselijk zijn dat de curator na komt wat hij schreef in het eerste verslag dat hij 1 oktober 2012 het volgende verslag zou publiceren en daarmee wat duidelijkheid verschaft die nu nog volledig onbreekt.

Gesloten