LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Leaseproces noemt tussenstand: rechterlijke dwaling

Hier kan je jouw opmerkingen en klachten kwijt over LegioLease.
peewee
Berichten: 2195
Lid geworden op: 15 mar 2004 12:00

Leaseproces noemt tussenstand: rechterlijke dwaling

Ongelezen bericht door peewee »

In de uitnodiging voor de informatiebijeenkomst van 19 januari (Jaarbeurs Utrecht; 19.00 uur) noemt Leaseproces de tussenstand van zaken in de met de handrem op gevoerde rechtszaken tegen Dexia: RECHTERLIJKE DWALING.

Dat lijkt mij een juiste kwalificatie voor het (door verborgen agenda's ingegeven) papegaaidwalen door de rechtspraak door middel van de vermaledijde Cortenraad doctrine, maar geeft geen antwoord op de vraag waarom Leaseproces toch steeds met de handrem op procedeert.
Laatst gewijzigd door peewee op 19 jan 2015 10:12, 1 keer totaal gewijzigd.

kweenie
Berichten: 15948
Lid geworden op: 24 okt 2007 15:04

Re: Leaseproces noemt tussenstand: rechterlijke dwaling

Ongelezen bericht door kweenie »

Je weet toch van tevoren al hoe de reacties zullen zijn? Is het oordeel ten nadele van de verzekeraars, dan is het: zie je wel, de verzekeraars zijn boeven. Is het oordeel ten voordele van de verzekeraars, dan is het een gerechtelijke dwaling, twee handen op een buik, omgekocht etc.

peewee
Berichten: 2195
Lid geworden op: 15 mar 2004 12:00

Re: Leaseproces noemt tussenstand: rechterlijke dwaling

Ongelezen bericht door peewee »

Verzekeraars ? Laten we het gemakshalve maar op banken houden !
Leaseproces zoekt vooral zijn heil in de kansloosheid van een positief rendement bij aandelenlease. Die inzet is op zich juist -immers het lange termijn rendement op aandelen = groei economie- maar bij dit te hameren op dit ene punt, laat men veel andere vorderingen achterwege.
Rechters omgekocht ? Beweer ik nergens ! Zou kunnen, maar Quod Erad Demonstrantum. Maar mogelijk wel handelen door rechter(s) in strijd met gedragregelen onpartijdigheid rechter die nopen tot verschoning in geval van band met vroegere cliënt relatie. Voorbeeld: arrest 15-11-2007 Hof A'dam St.Gesp/Aegon.

ClaimConcept
Berichten: 1974
Lid geworden op: 22 mei 2012 10:45

Re: Leaseproces noemt tussenstand: rechterlijke dwaling

Ongelezen bericht door ClaimConcept »

peewee schreef:Maar mogelijk wel handelen door rechter(s) in strijd met gedragregelen onpartijdigheid rechter die nopen tot verschoning in geval van band met vroegere cliënt relatie. Voorbeeld: arrest 15-11-2007 Hof A'dam St.Gesp/Aegon.
http://deeplink.rechtspraak.nl/uitspraa ... 007:BB7971

peewee
Berichten: 2195
Lid geworden op: 15 mar 2004 12:00

Re: Leaseproces noemt tussenstand: rechterlijke dwaling

Ongelezen bericht door peewee »

Naar mijn inschatting kan Leaseproces nog 100 al dan niet zelfbenoemde deskundigen ( a la Bomhoff, Plantinga, Damm en Koelewijn) inhuren die verklaren dat aandelenlease ten principale een vrijwel altijd kansloos product oplevert; de rechtspraak zal hun rapporten vermoedelijk blijven negeren. Binnen de rechtspraak waart het vastgeroeste adagium dat rechters de mate van risico mogen negeren en dat ''het een feit van algemene bekendheid is dat effecten in waarde kunnen stijgen en in waarde kunnen dalen''. Ook het bestaande financieel analfabetisme onder consumenten in het algemeen en leasedeelnemers in het bijzonder speelt geen rol cq wordt genegeerd. Tussenconclusie : Leaseproces zit met de gekozen insteek voorshands op een kansloze (mars)route voor haar circa 15.000 klanten met nog lopende zaken.

Isa(a)c le Maire
Berichten: 294
Lid geworden op: 06 sep 2014 11:21

Re: Leaseproces noemt tussenstand: rechterlijke dwaling

Ongelezen bericht door Isa(a)c le Maire »

Ik noem Leaseproces een dwaling van alle daarbij aangesloten consumenten, immers is het een Wolf In Schaapskleren.

Als georkestreerde mosterd na de maaltijd komt deze organisatie pas na ongeveer 13 jaar met 'doorslaggevende' juridische argumenten, die het overgrote deel van de consumenten niet (meer) zal helpen, met maar "niet kunnen zien" hoe de vork in de steel zit achter de schermen (lees de jaarverslagen met de jaarrekeningen LL+BL+DX+SPV's+(cashless)CDO's met prospecti = (aan- en afwezigheid) geldstromen = smoking gun wegens inzicht (verschil) kapitaalbeslag).

Volg (afwezige) geldstromen, niet de Wge - administraties!
De rest is afleiding.

Gesloten