LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] schikking

Hier kan je discussiëren over de onderwerpen rondom Legio Lease.
nicolai

schikking

Ongelezen bericht door nicolai »

Bij de poll zal ook nog een ander probleem aangekaart moeten worden, nl. die mensen die (zoals bijv. bij het product korting kado) gemeend hebben eenmalig een bedrag voor 3 jaar te betalen en daarna niets meer en nu onverwachts nog 7 jaar lang met een hoog maandbedrag zitten waar niet op gerekend was en ook niet zo voorgeschoteld was(en ook niet te dragen is)
Ik zal pleiten voor kwijtschelden van de maandbedragen en verkoop van de aandelen op een gunstig moment binnen de nog lopende contracttijd.

Dubio
Berichten: 1268
Lid geworden op: 05 aug 2003 14:02

Re: schikking

Ongelezen bericht door Dubio »

Die maandbedragen betreffen in deze overeenkomsten rente en aflossing. Je zou kunnen bepleiten dat Dexia de rente verlaagd waardoor de termijnbetaling lager wordt. Echter er moet ook afgelost worden. Net als die restschulden bij de w3vd. Dat zijn allemaal aflossingen. Dat geld gaat niet naar Dexia, dat gaat via Dexia.
Dus is van debiteuren van Dexia.
Als Dexia ons de restschulden kwijtscheldt wie moet dat dan betalen?

ike

Re: schikking

Ongelezen bericht door ike »

Diegenen die verantwoordelijk zijn voor mislijding zijn ook verantwoordelijk voor betaling. dexia kocht de schult van l.l. en zal daar ve gevolgen van moeten dragen. dexia wil nu aegon er voor op laten draaien. als dat lukt, lukt het L.V. ook om te winnen! :D

Anneliesje
Berichten: 48
Lid geworden op: 18 aug 2003 21:23

Re: schikking

Ongelezen bericht door Anneliesje »

Helemaal mee eens Dexia moet de schuld op Aegon verhalen.

Gesloten