Werkspot

Goede of slechte ervaringen met aannemers, installateurs en/of glazenwassers? Geef hier jouw mening.
Eeltsje
Berichten: 3
Lid geworden op: 01 sep 2020 20:09

Werkspot

Ongelezen bericht door Eeltsje »

Mijn zoon vind een schilder op werkspot. Bedoeling alle kozijnen/plinten en binnendeuren verven. Afgesproken wordt een bedrag van €500,00. Samen met de schilder een half uur door het huis gelopen en hij zou aan de slag gaan. Na 3 uur waarin hij alle deurgrepen verwijderd en een start maakt met een kozijn komt hij vertellen dat het hout er zo slecht aan toe is dat hij weggaat en mijn zoon in verbijstering achter laat. Wel moet mijn zoon €500 euro betalen. Zoon en schilder komen na veel heen en weer gepraat overeen dat er €380,00 wordt betaald en dat mijn zoon dan de verf mag komen ophalen. Na een aantal dagen schrijft onze zoon een slechte review op werkspot om andere menden te waarschuwen. Met als gevolg dat de schilder daar zeer negatief op reageert en eist dat dat de resterende 120 euro wordt betaald en bij in gebreke hij een incassobureau stuurt. Mijn zoon reageert per mail en vertelt dat ze mondeling hebben afgesproken dat hij 380 voor de verf betaald heeft en dat het daarmee geregeld is.

Mijn vraag is een mondelinge afspraak ook rechtsgeldig, is hij verplicht het resterende bedrag te betalen

Moneyman
Berichten: 30223
Lid geworden op: 18 feb 2015 11:36

Re: Werkspot

Ongelezen bericht door Moneyman »

Eeltsje schreef:
09 jul 2022 22:04
Mijn vraag is een mondelinge afspraak ook rechtsgeldig, is hij verplicht het resterende bedrag te betalen
Ja, mondelinge afspraken zijn ook rechtsgeldig, alleen moeilijker bewijsbaar. In dit geval gaat die schilder echt niet dagvaarden, hij heeft immers zelf evenmin het werk geleverd wat hij voor die 500 euro zou leveren.

Mirar bouw
Berichten: 1
Lid geworden op: 25 jul 2023 04:10

Re: Werkspot

Ongelezen bericht door Mirar bouw »

Goedemorgen iedereen, ik wil een belangrijk onderwerp bespreken, ik denk dat iedereen die voor zichzelf werkt op Werkspot er wel eens last van heeft gehad. Het begin zijn de onredelijke kosten als je interesse wilt tonen in een project . Sommige klanten willen een waterkraan vervangen of een glazen wand of een spiegel plaatsen.De kosten voor het kenbaar maken van uw interesse bedragen circa tussen 12-25 procent van de waarde van de projecten ، Het andere probleem is dat sommige klanten het verzoek niet op tijd voltooien nadat ze hun werk hebben voltooid, en dit treft ondernemers omdat ik op Geïnteresseerd kan klikken en er tussen de 24 en 34 euro van mij wordt afgeschreven voor een project die uren, dagen of weken geleden is voltooid ، Ook krijg ik berichten dat er klanten zijn die willen dat ik wat werk voor ze doe, en hun verzoek is voor een paar minuten geplaatst ، En als ik op Interesse klik en als eerste klik, zie ik dat de bestelling is afgerond of dat er iemand is uitgekozen door de klant ،. Ik werk al 7 jaar in de bouw en woningrenovatie, maar dit is mijn eerste maand bij Werkspot , Eerlijk gezegd vertrouw ik er niet op dat de persoon die deze acties uitvoert een echte persoon is.Het kan een algoritme of AI zijn.Door dit goksysteem verlies ik hier meer dan dat ik win ، De vragen zijn als volgt: waarom betaal ik voor iets dat misschien niet bestaat of is gedaan, waarom zijn de kosten zo hoog en waarom is dit een goksysteem als je weet dat uiteindelijk maar één persoon het werk doet.!

M V G
Mirar Bouw

taxikemperman
Berichten: 633
Lid geworden op: 08 jun 2005 16:51

Re: Werkspot

Ongelezen bericht door taxikemperman »

Beste Mirar
Dit forum is voor particulieren.
U kunt uw vraag stellen op https://www.higherlevel.nl

Moneyman
Berichten: 30223
Lid geworden op: 18 feb 2015 11:36

Re: Werkspot

Ongelezen bericht door Moneyman »

taxikemperman schreef:
26 jul 2023 08:53
Beste Mirar
Dit forum is voor particulieren.
U kunt uw vraag stellen op https://www.higherlevel.nl
… en voor kleine zelfstandigen, zoals degenen die met Werkspot werken. TS zit hier dus (ook) gewoon goed.

Plaats reactie