LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Inruilactie Ford

Reclame acties die niet kloppen of correct lopen? Ventileer hier jouw mening.
Vixen
Berichten: 1
Lid geworden op: 26 nov 2003 15:43

Inruilactie Ford

Ongelezen bericht door Vixen »

Eind september hebben wij een ford focus op grijs kenteken aangeschaft. Volgens de dealer zouden wij dan recht hebben op de inruilkorting waar ford reclame voor maakte, mits de auto voor 30 november geleverd werd (Gezien de actie tot 30-11 liep).
Op ons koopcontract staat dan ook bij levering na 30-11 moet er 1500 euro meer betaald worden.

De actie is verlengd tot 31-01-2004, dus wij gaan er vanuit dat dit ook voor ons geldt. Goed nieuws dus, want de auto kon niet voor 30-11 geleverd worden.

Nu is echter gebleken dat de actie niet geldt voor een focus op grijs kenteken, ondanks dat wij dit dus wel afgesproken hebben tijdens het afsluiten van de overeenkomst. Ook wordt er in de reclame van ford alleen genoemd dat er een uitzondering geldt voor de C-Max, er wordt niets gezegd over de Focus Van (of Wagon).

Mijn mening is dat de actie voor ons ook nog moet gelden omdat tijdens het opstellen van de overeenkomst afgesproken is dat wij er tot 30-11 wel gebruik van maken (dit is een mondelinge afspraak), de dealer zegt echter dat de verlenging niet voor ons geldt omdat hij in eerste instantie een fout heeft gemaakt door de korting te verstrekken en dat wij dit gewoon extra moeten betalen. Ik ben het hier dus totaal niet mee eens, als hij een fout maakt, hoef ik daar niet voor op te draaien!

Heeft iemand een suggestie hoe we dit het beste af kunnen handelen?

Gast

Re: Inruilactie Ford

Ongelezen bericht door Gast »

ANWB en BOVAG bellen dit verhaal voorleggen en dan krijg je als antwoord, dat dit dwaling is en betaalt die dealer ten alle tijden.

Gesloten