LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] advertenties i.v.m. werkzoeken

Reclame acties die niet kloppen of correct lopen? Ventileer hier jouw mening.
K. Diercks

advertenties i.v.m. werkzoeken

Ongelezen bericht door K. Diercks »

Ik ben opzoek naar de bijbanen gids. Ik heb een bedrag overgemaakt t.w. 22.50 Euro en heb geen gids ontvangen Bij de P.T.T. komen geen gegevens als adres en telefoon naar voren. Ook heb ik ca 2 weken geleden hierover een vraag gesteld aan de kamer van koophandel te Rotterdam maar tot op heden niets vernomen.
Ik ben bang dat ik slachtoffer ben geworden van misleiding.
Het geld moest gestort worden op rekening 8166279. Iedere week staat er een advertentie bij ons de de week bladen, maar op het genoemde telefoonnummer komen geen adres gegevens voor en kan ik ook niemand aan de telefoon krijgen om mijn vraag te stellen. Het telefoon nummer is 0900 5205202 Het gaat om een advertentie die leuk thuiswerk aanbiedt tot Euro 175 per dag.
Dit leek mij een leuke kans om mijn wao iets aantevullen. Nu ben ik er nog meer op achteruit geraakt.
Wie kan mij helpen

Janneke

Re: advertenties i.v.m. werkzoeken

Ongelezen bericht door Janneke »

geloof nooit die advertenties in de krant voor prachtige bijbanen, want dan laten ze je -inderdaad- eerst zo'n gids kopen, inleggeld betalen etc.

het is gewoon oplichting, weet je wat ze voor reden wel eens dan terug geven?

"BEGIN JE EIGEN HANDEL OP DEZE MANIER" Als je gewoon zelf ook zo'n advertentie maakt, kun je daar weer geld mee verdienen.

Je zou eventueel de politie in kunnen lichten, die kunnen nagaan op wie zijn rekeningnummer dit geld gestort wordt. ook de bank inlichten...

empee

Re: advertenties i.v.m. werkzoeken

Ongelezen bericht door empee »

Contacteer je bank en vertel hun je verhaal. Zij kunnen achterhalen waar die rekening loopt. Lukt ook soms als je zelf naar Interpay belt, die weten welke rekeningnummers bij welke banken horen en kunnen je dan zeggen dat het bijv gaat om een Rabobank nummer in Goes of zo. Laat dan jouw bank contactopnemen met die bank in Goes (bijv) en dreig met aangifte etc.

Gesloten