LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Digitale TV van KPN

Hier kan je al jouw problemen kwijt over alle audio- en videoapparatuur.
WIHEDA

Digitale TV van KPN

Ongelezen bericht door WIHEDA »

:evil: Rampzalig de digitenne van KPN. Stilstaand beeld, soms geen geluid of het valt om de paar minuten even een seconde of 5 weg.
Zelf na een brief aan KPN geen antwoord. :x Ga rond 12 December weer een brief schrijven naar Capelle aan den IJssel (Hoofdkantoor) of de landelijk directeur (Den Haag, Maanplein 55) Hopelijk dat RADAR de digitale ellende van KPN en de Kabelaars eens onder de loep wil gaan nemen. Ze zenden uit met 4 k/bits, terwijl 8 k/bits minimaal moet zijn om van deze ellende af te komen.

Wie heeft er ook last met de digitale tv van KPN?

rojo
Berichten: 66
Lid geworden op: 29 sep 2003 22:34

Re: Digitale TV van KPN

Ongelezen bericht door rojo »

ik zie het al.
De eerste generatie van digitalle ontvangers waar kpn mee komt hebben de zelfde kinderziektes als de eerste digitalle satteliet ontvangers een paar jaar geleden.
Dit houd in dat de chips en andere electronica de bekende software problemen heeft .
de software moet opgewaardeert worden en de chips zijn de nieuwste wat in houd als het beeld stilstaat door storing ofzo het toestel gereset moet worden ,uit of een reset knopje .
Had dit ook bij de eerste generatie digitalle sateliet ontvangers een paar jaar terug ,bleef het beeld ook stilstaan ,kwam doordat de fabrikant het model op de markt bracht nog voordat de kinderziektes er uit waren.
Oja ik vind het aanbod van de digitalle tv van kpn niet ere veel ,net zo veel of minder kanalen da je nu via de kabel hebt dus nog geen digitalle tv hier van kpn

Gast

Re: Digitale TV van KPN

Ongelezen bericht door Gast »

Ik denk niet dat het aan de ontvanger(s) ligt. DTT is inmiddels volwassen genoeg om geen kinderziektes meer in de ontvangers te hebben.

Ik denk eerder dat u moet denken aan een grotere antenne. Mogelijk is er iets in uw woning of de directe omgeving van uw woning waardoor de antenne het signaal niet goed ontvangt. Hierdoor komen sommige bursts (=pakketje met TV-signaal) niet aan waardoor het beeld stilstaat.

Probeer de ontvanger eens op uw dakantenne aan te sluiten (als u die heeft) of probeer een goedkope dakantenne even uit in de voor- of achtertuin.

Ontvangstproblemen bij de binnenhuisantenne's van Digitenne en DTV van KPN worden hoofdzakelijk veroorzaakt door gewapend beton (kooi van faraday-effect), sterke zendmasten in de buurt van de woning of grote metalen objecten (misschien staat er een container, loods of vrachtauto in de buurt? Woont u misschien langs een drukke weg waar veel vrachtauto's langskomen?).

Mocht het niet baten, dan zit er niets anders op dan om te zien naar een schotelantenne of kabel.

Radar
Site Admin
Berichten: 5512
Lid geworden op: 22 apr 2004 10:56

Re: Digitale TV van KPN

Ongelezen bericht door Radar »

Dit onderwerp bestaat al en is daarom gesloten

TROS Radar internetredactie

Gesloten