LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] actie casema samsung tvd voor 69,00 euro

Hier kan je al jouw problemen kwijt over alle audio- en videoapparatuur.
dikko
Berichten: 1
Lid geworden op: 21 dec 2004 16:09

actie casema samsung tvd voor 69,00 euro

Ongelezen bericht door dikko »

Ik ben zeer teleur gesteld in de actie van Casema.
Zaterdag bon in de brievenbus voor korting bij een aanschaf van Digitale Televisie decoder van Samsung. Verschillende winkels geweest nergens meer leverbaar. Wat blijkt in de Telegraaf stond een bericht dat Casema met deze actie zou komen. Het meerendeel van de mensen heeft al op voorhand die decoder besteld. Ten tweede schijnt het dat Versatel grootschalig deze Samsung kastjes opkoopt voor hun eigen televisie kanaal.
Bedankt Casema en Versatel. :x

Gast

Re: actie casema samsung tvd voor 69,00 euro

Ongelezen bericht door Gast »

het is inderdaad een #$&@* actie van Casena. Ik moet de kortingsbon nog steeds ontvangen maar lees nu in de nieuwsgroepen al dat alle decoders voor de actie al op zijn. Ze hadden er 5000 besteld en die waren in een dag op.
Fijn zo'n actie! Mensen blij maken met een dooi mus. SCHANDE!!

Bvwier

Re: actie casema samsung tvd voor 69,00 euro

Ongelezen bericht door Bvwier »

Heb vandaag met een med. van Casema gesproken. Deze actie is feitelijk geheel uit de hand gelopen. Er zijn nog zo'n 4000 decoder-kastjes 'onderweg' waar zo'n 40.000 klanten op wachten. Dus bespaar je de moeite om er nog een te willen kopen of te bestellen. De decoders zijn op! Wellicht kan een actie via Radar er voor zorgen dat de actie wordt verlengd en dat er een mogelijkheid wordt geschapen om de decoders ook na januari met korting te blijven kopen.

Bob Schurkjens

Re: actie casema samsung tvd voor 69,00 euro

Ongelezen bericht door Bob Schurkjens »

Mijn advies: als je niet kijkt naar zenders als BBC1 en BBC2, neem dan bijvoorbeeld Digitenne.

Casema heeft de kabeltarieven in drie jaar tijd stilletjes met 50% (je leest het goed: vijftig procent!) verhoogd en nu komen ze dus met deze misselijke actie waarbij je blij wordt gemaakt met een dooie mus.

Opzeggen die hap!

Opzegtermijn is 1 kalendermaand. Het opzegformulier kun je in de onderstaande link uitprinten. Ik zou wel aangetekend opzeggen, anders zullen ze beweren dat ze je opzegformulier nooit hebben ontvangen en kun je het tegendeel niet bewijzen.

http://www.casema.nl/portal/page?_pagei ... ema=PORTAL

Gesloten