LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] MediaMarkt

Hier kan je al jouw problemen kwijt over alle audio- en videoapparatuur.
Hocus
Berichten: 3
Lid geworden op: 13 mar 2005 14:25

MediaMarkt

Ongelezen bericht door Hocus »

Een computeronderdeel (kaart) gekocht bij MediaMarkt.

Ik had er al zo'n afkeer tegen...die zaken van MediaMarkt....de Aldi onder de electronica...Slecht (uitziend, niet netjes verzorgd, praten en doen onvriendelijk) personeel. Toch de stap maar genomen. Op zoek naar een nieuwe kaart. Tussen de vele families met kinderwagens door de smalle gangpaden en luide herrie doorwostelen. Eindelijk gevonden.

Ik de dozen proberen te lezen zitten er allemaal van die rode bandjes omheen zodat je de tekst op de dozen niet goed kunt lezen....heerlijk gedaan weer. Maar goed 1tje uitgekozen....en ja hoor kom thuis zit er gewoon een aftanse ouwe kaart in.

Waarschijnlijk het volgeden gebeurd. Iemand heeft een nieuwe kaart gekocht. Bandjes er netjes afgeschoven. Kaart eruit.....oude kapotte erin...doosje dicht....bandjes erom en terug naar de winkel. Geld retour
Tja daar aan de balie checken ze dat doosjes natuurlijk niet omdat de bandjes er gewoon omzaten....knurften

Doosjes beland weer in de schappen! Grrr....daar ben ik nu de dupe van...Lekker verzegeling op deze manier....SLECHT SYSTEEM!

Ik moet nog terug gaan maar dat verhaal gaan ze natuurlijk nooit geloven en zeggen dat ik hetzelf heb gedaan....

Vandaar mijn reactie: let goed op wat je koopt bij mediamarkt....let op of de doos nog heel is....die verzegeling stelt geen reet voor. Die bandjes kan je er zo afschuiven.

Beter nog: ga niet naar deze Fake Prijsstunter....
Ik kom er niet meer


Iemand dezelfde of soortgelijke ervaringen?

Fred_M

Re: MediaMarkt

Ongelezen bericht door Fred_M »

Ik heb ook weleens zoiets meegemaakt, maar dan met kapotte computerspeakers. Die rode bandjes waar je over schrijft, die doet Mediamarkt er zelf omheen.

Mijn theorie is iets makkelijker. Iemand koopt iets, brengt het terug. Mediamarkt test en bekijkt het artikel niet goed. Doet er weer rode bandjes omheen en zet de spullen terug in het schap.

Gelukkig doet Mediamarkt niet moeilijk met ruilen en terugbrengen, dus ik verwacht niet dat je problemen krijgt.

Als ik er iets koop, dan pak ik nooit de eerste doos en zoek de doos uit die nog in plastic zit of er zo heel mogelijk uit ziet.

Gast

Re: MediaMarkt

Ongelezen bericht door Gast »

Tuurlijk zoals gewoonlijk....
Klagen, maar er toch naar toe gaan!

Hypocrieten!!!

Hocus
Berichten: 3
Lid geworden op: 13 mar 2005 14:25

Re: MediaMarkt

Ongelezen bericht door Hocus »

Ja "gast", dat klopt.... :idea: ik was altijd al huiverig voor die mediamarkt, maar heb het toch en keer geprobeerd en gelijk van dit soort ellende. Dat had ik dus ook niet moeten doen en ik ga er dus nu ook niet meer heen. :twisted: Ja nog ff zeuren en dan dat ding ruilen (als ze een beetje meehelpen). Ik betaal eventueel liever voortaan wat euro's extra's (de vraag is of mediamarkt wel zo goedkoop is) dan dat ik in die Apparatenhal met dat ranzige personeel (alles behalve plezierig winkelen) rondloop. Dus je hebt gelijk gelijk ik ben er heen gegaan en toch klagen! Ik denk ook dat het hele concept zichzelf naar beneden werkt. Ik lees namelijk meer kwalijke berichten hier over de MediaMarkt. Dat is een goede ontwikkeling. To be continued! :roll:

Misschien als ze mijn verhaal geloven dat ik wat milder over de MediaMarkt zal zijn, maar ik ga er in ieder geval niet meer heen

love it, hate it?

Re: MediaMarkt

Ongelezen bericht door love it, hate it? »

Ik heb een haat liefde verhouding met de mediamarkt..vaak gaat het goed, maar ik heb ook meegemaakt dat het flink fout gaat..Ik ga er nu alleen naartoe voor de cd's en dvd's. Ik heb ervan geleerd om ook bij de concurenten te kijken, want vaak zijn die toch goedkoper mer duurdere artikelen!

Gast

Re: MediaMarkt

Ongelezen bericht door Gast »

Ik ga er nu alleen naartoe voor de cd's en dvd's. Ik heb ervan geleerd om ook bij de concurenten te kijken, want vaak zijn die toch goedkoper mer duurdere artikelen!
Deze constatering klopt helemaal.

De truc van Mediamarkt is met een paar goedkope CD's/DVD's het imago te verwerven met alles goedkoper te zijn, maar dat is absoluut niet zo.

Gast

Re: MediaMarkt

Ongelezen bericht door Gast »

dan haal je toch de zelfde truc uit (doosje dicht en bandjes erom schuiven) en breng zo je defecte kaart terug en vraagt je geld terug...

Hocus
Berichten: 3
Lid geworden op: 13 mar 2005 14:25

Re: MediaMarkt

Ongelezen bericht door Hocus »

Ik heb helaas die rode bandjes kapot getrokken bij het openen van de doos! :oops: Dus die truc kan ik niet meer toepassen. Maar dan nog zou ik dat toch ook niet doen....vind het nogal asociaal. Als iedereen dat zo gaat doen dan word het een grote bende....

Trouwens CD's en DVD's zijn ook vaak elders goedkoper. Het is allemaal fake die zogenaamde "stunt" prijzen van MediaMarkt. Die berusten geheel op het concept: "massa is kassa"! Oftewel presenteer alles op pallets in grote getalen....dan lijkt het voor de consument goedkoop en gaan ze eerder langs de kassa! Trap er niet in!

MediaMarkt zuigt! En in dit geval hun klanten ook! :evil:

Radar
Site Admin
Berichten: 5512
Lid geworden op: 22 apr 2004 10:56

Re: MediaMarkt

Ongelezen bericht door Radar »

Dit onderwerp bestaat al. Zie het onderwerp "Media Markt":
http://forum.trosradar.nl/?url=forum/vi ... hp?t=26241

TROS Radar Internetredactie

Gesloten