LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Daewoo Matiz

Problemen met jouw auto of motor? Geef hier jouw mening.
christel

Daewoo Matiz

Ongelezen bericht door christel »

De daewoo is van sept.2002, ik heb een klein deukje (opstaand)in het dak, het lijkt dat dit van binnenuit komt, maar aan de binnenzijde van de auto is niets te zien. Ik ben terug gegaan naar de daeler met de vraag of hij dit op kon lossen en of dit lakgarantie was? Nu zei hij mij dat dit kwam doordat er iemand over de auto gelopen is? en dat het daardoor geen lakgarantie is.Ik zie helemaal geen voetstappen of krassen op de auto, dit lijkt mij sterk! Heeft nog iemand dit meegemaakt?

richard

Re: Daewoo Matiz

Ongelezen bericht door richard »

Misschien moet u ze vragen hun bevinding nader te verklaren, maar ik denk niet dat u erg veel kans maakt.
Het kan dan wel zo zijn dat het deukje van binnen lijkt te komen als het er niet zat bij de aflevering dan is het er later pas in gekomen, en dat valt per defenitie buiten elke garantie.

Patrick Simonis

Re: Daewoo Matiz

Ongelezen bericht door Patrick Simonis »

De carosserie van de Matiz is echt blik, zo zwak. Dat heb ik bij mn eigen auto al ondervonden. Ben er leunend al een keer ingezakt namelijk. Dus ik kan me best voorstellen dat er een deuk in is gekomen doordat er misschien een tak of iets dergelijks op is gevallen. Alleen is het zo raar dat de deuk dan opstaand is. Je zou kunnen proberen om bij de anwb of iets dergelijks een onafhankelijk onderzoek te laten doen door een expert.

aukjehorst

Re: Daewoo Matiz

Ongelezen bericht door aukjehorst »

Hoezo..blik???
In mijn eertse Matiz werd ik aangereden in de zijkant,bestuurderszijde.
Een auto van 1350 kg met 50 km/u ertegenaan.
Balken in de deuren werken dus echt!!
Auto was wel smaller geworden en total-loss maar gaf een perfecte bescherming. Zelfs de deuren konden nog gewoon open en dicht.
Ook bij onze degelijke mercedes moet je niet zomaar ergens op het dak leunen.
Elke auto is van blik, een Matiz is super!

Bert Huisman
Berichten: 71
Lid geworden op: 21 jan 2004 16:44

Re: Daewoo Matiz

Ongelezen bericht door Bert Huisman »

Wellicht een goede tip; bezoek eens een goed schadebedrijf in uw omgeving en vraag naar hun mening over dit geval. Dealers neigen snel tot afwijzen, omdat ze anders in een oeverloze discussie terechtkomen tussen garantievrager (klant) en gever (importeur). Uren die ze niet terugverdienen. Dus wijzen ze bij voorbaat af. Een expert op dit gebied zal u graag helpen en dan weet u waar het over gaat. :)

Gesloten