| LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd. |
[ archief ] gratisrijden.nl
-
Gast
gratisrijden.nl
Kent iemand de maatschappij gratisrijden.nl
Hier belooft men gratis "leasen" dankzij sponsoren.
De site is erg onprofessioneel en er staan een aantal spelfouten op. Men vraagt ook 5,- inschrijfgeld.
Is er iemand die ervaring heeft met dit bedrijf.
Indien het waar is wat men schrijft is het prachtig. Ik heb alleen mijn twijfels.
Hier belooft men gratis "leasen" dankzij sponsoren.
De site is erg onprofessioneel en er staan een aantal spelfouten op. Men vraagt ook 5,- inschrijfgeld.
Is er iemand die ervaring heeft met dit bedrijf.
Indien het waar is wat men schrijft is het prachtig. Ik heb alleen mijn twijfels.
-
Gast
Re: gratisrijden.nl
Deze is al zoooooooooooooooo oud, dat zelfs mijn opa zaliger er niet intrapte in zijn jonge jaren.
Re: gratisrijden.nl
Dit onderwerp bestaat al en is daarom gesloten. Met de zoekfunctie bovenaan het forum kunt u het onderwerp terugvinden.
TROS Radar Internetredactie
TROS Radar Internetredactie
