LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Problemen met een Ford Fiesta uit januari 2002

Problemen met jouw auto of motor? Geef hier jouw mening.
Steef

Problemen met een Ford Fiesta uit januari 2002

Ongelezen bericht door Steef »

Mijn vraag: Zijn er meer mensen met problemen met een Ford Fiesta van bouwjaar 2002.

Uitleg waarom ik deze vraag stel is de volgende:

Sinds januari 2002 rijd ik een nieuwe Ford Fiesta. Het eerste jaar ogenschijnlijk zonder problemen.
Maar vanaf juni 2003 begon de ellende. In juni 2003 kwam ik stil te staan met een geëxplodeerde startmotor. Dus een nieuwe startmotor nodig.

In oktober kwam er aan alle kanten van mijn auto rook. Bleek weer de startmotor het probleem. Maar door de brand was ook alle bedrading gesmolten. Alles moest vervangen worden. Nu moest het helemaal goed zijn. Niet dus.

Het vermogen van mijn auto van niet goed, waardoor de auto flink stotterde in de 3de, 4de en 5de versnelling. Tevens startte de auto niet goed. Dus weer terug naar de garage. Bleek het te liggen aan de computer deze was verkeerd afgesteld. Blijkt dat de computer altijd al 10 pk minder stond afgesteld dan dat de motor aangaf. Dus de auto is opnieuw afgesteld.

Nog waren de problemen daarna niet opgelost, nog 3 keer ben ik terug geweest naar de garage.

In de tussentijd heb ik contact opgenomen met Ford Nederland afdeling Klantenrelatie maar daar ben ik ook niet veel wijzer geworden. Afspraken die zij gemaakt hebben zijn ze tot op de dag van vandaag niet nagekomen.

Op 30 december heb ik mijn auto voor het laatst opgehaald. Ze hadden de computer vervangen. De monteur liet nog even weten dat als dit niet de problemen zou verhelpen dat hij ook niet meer wist waar het probleem lag.

Nou dat hij hij beter niet kunnen zeggen. De volgende dag, dus Oudjaarsdag, ston mijn auto bij mij voor de deur weer in brand.
Meteen dezelfde dag nog is mijn auto versleept naar de garage. Waar hij tot op de dag van vandaag nog staat. Gelukkig heb ik wel een leenauto gekregen zodat ik in ieder geval naar mijn werk kan komen.

Jullie begrijpen wel dat ik niet heel veel vertrouwen meer heb in mijn Ford Fiesta. :( Ik zie er dan ook erg tegen op om weer in mijn auto te stappen. Zodirect vliegt dat ding spontaan in de fik op het moment dat ik aan het rijden ben. Wat dan?!?!?!?

Dus herkent iemand de problemen die hierboven beschreven staan laat het dan even weten.

Sorry van het lange verhaal maar ik moest het even kwijt!!!!!!! :?

Gesloten