LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Slechte ondehoud service "All bikes" Rotterdam

Problemen met jouw auto of motor? Geef hier jouw mening.
De oosterse geest

Slechte ondehoud service "All bikes" Rotterdam

Ongelezen bericht door De oosterse geest »

Ik heb via het werk via twee bv een lease scooter, merk/type: TGB 303R en deze werd geleverd door "All bikes" te Rotterdam.

Over de scooter ben ik zeer tevrede, maar over het onderhoud niet.

Nadat ik heb netjes had ingereden kwam de eerste servive beurt en ik scooterde daarna weer verder tot de 2e servicebeurt. Nadat ik deze had laten uitvoeren moest ik er voor betalen, tis een leasescooter notabene!!! Maar goed, dat tot daar aan toe.
Maar na een paar honderd kilometer viel mij op dat de scooter slechter ging starten, meer begon te zuipen en ook de topsnelheid nam af.
Gezien ik een paar technische collega's heb vroeg ik wat er aan de hand was. En vervolgens heeft die collega na werktijd mijn scooter gecontroleerd.

Wat bleek nou: De bougie was ernstig vuil en naar de luchtfilter is nieteens gekeken omdat wij constateerden dat de schroefjes van de kap van de luchtfilter nog helemaal nieuw waren(anders zie je dat aan de lak van de schroefjes). Effin, de kap los geschroefd en wat bleek: De luchtfilter was hartstikke vuil en had al bij de 2e service beurt vervangen moeten worden.
En zo constateerden wij dat er meer dingen waren overgeslagen.

Ik weet wel dat ik de 3e servicebeurt en de rest zelf uit voer. Dat bespaard mij niet alleen veel geld, maar ik weet ook dat het ook goed wordt uitgevoerd.

Nu wil ik weten:
Hebben meer scooter en brommer bezitters slechte ervaringen met de dealers als het op het onderhoud aankomt met firma "All bikes" in het bijzonder???

Gesloten