LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Goedkoopste banden in Doetinchem?

Problemen met jouw autobanden? Geef hier jouw mening.
Hein

Goedkoopste banden in Doetinchem?

Ongelezen bericht door Hein »

Ik zag dat De Tol in Doetinchem de goedkoopste was met de Michelin-banden (T-variant), 58 euro. Ik heb even gebeld en wat blijkt: prijs is ex. BTW. Incl. BTW zou het 69 euro zijn. Is natuurlijk nog steeds goedkoop. De H-variant (XH1), komt dan op ongeveer 81 euro inclusief BTW.

eric

Re: Goedkoopste banden in Doetinchem?

Ongelezen bericht door eric »

Zijn dit dan wel splinternieuwe banden?

Wat sommige geachte heren bandenhandelaren namelijk ook vaak doen is in afgekeurde banden een nieuw profiel aanbrengen. Dit komt de veiligheid natuurlijk helemaal niet ten goede.

Martin

Re: Goedkoopste banden in Doetinchem?

Ongelezen bericht door Martin »

Ik zag dat de Tol in doetinchem de goedkoopste was,
nu heb ik gehoord dat deze handelaar tweede hans banden inkoopt (van bv demoautos) en deze tegen dumpprijzen verkoopt. krijg je bij de Tol ook garantie??
tevens heb ik gehoord dat de Tol ook wel een partij uit amerika koopt van kompleet andere kwaliteit

Hein Hees

Re: Goedkoopste banden in Doetinchem?

Ongelezen bericht door Hein Hees »

Ben bij De Tol geweest en met de laatste twee Michelin Energy E3A 195/65 R15 91H's onder m'n XM weer weggereden. Sympathieke heren bij De Tol. Voor mij was een meneer voor banden onder zijn Alfa. De meneer van Den Tol was aan het mopperen over Radar en over mensen die zelfs uit de buurt van Harderwijk (yep. that's me!) kwamen voor de banden.

Het verhaal is als volgt:

Radar belde De Tol met de vraag of ze Michelin banden hadden in de maat 195/65 R15T. De Tol blijkt voornamelijk tweedehands banden te verkopen en heeft dus een tweedehands prijs genoemd. Bij Radar blijkt de suggestie te zijn gewekt dat het om nieuwe banden ging. Naar aanleiding van de uitzending hebben ze een partij nieuwe Michelins ingekocht en verkocht voor de prijs die in Radar is genoemd (sportief!). Deze prijs ligt echter beneden de inkoopprijs. Ik heb de inkoopprijs gezien en er werd geen winst (eerder verlies) gemaakt op de banden. Na deze partij is het echt afgelopen voor deze prijs. Ik kon mij al niet voorstellen dat ze zo goedkoop nieuwe banden konden verkopen.

Gesloten