LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] geld niet veilig bij de abnamro

Goede of slechte ervaring met banken? Ergens in belegd en twijfels?
Ventileer hier jouw mening.
Mr.Movie

geld niet veilig bij de abnamro

Ongelezen bericht door Mr.Movie »

:twisted: op ingezonden acceptgirokaarten,alsmede handgeschreven overboekingen,wordt door de bank niet gecontroleerd of de handtekening die op zo'n document is gezet op juistheid gecontroleerd.Erger nog...er wordt niet eens gekeken of de naam wel van de rekneninghouder is!!!Zo ben ik bijna 2700euro kwijt!!En zie dan maar een bankbobo te vinden die dit voor je gaat uitzoeken.

EchteMeisje
Berichten: 442
Lid geworden op: 16 jul 2003 17:28

Re: geld niet veilig bij de abnamro

Ongelezen bericht door EchteMeisje »

Sorry hoor,

Maar als zoiets gebeurd dan is de bank vaak heel behulpzaam. Ben je al bij het kantoor langsgeweest waar je rekening loopt?

Mr.Movie

Re: geld niet veilig bij de abnamro

Ongelezen bericht door Mr.Movie »

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Ja natuurlijk ben ik bij het kantoor waar mijn rekening loopt geweest met dit verhaal,al bijna een maand geleden en niemand die vanuit die hoek reageerd.Waarom denk je dat ik hier mijn verhaal ten toon stel???

Inter

Re: geld niet veilig bij de abnamro

Ongelezen bericht door Inter »

http://www.dnb.nl/dnb/pagina.jsp?pid=tc ... 7-18018-64
Al eens gekeken .

Verder hoef je niet alles vet plaatsen

Mohawkmarcje

Re: geld niet veilig bij de abnamro

Ongelezen bericht door Mohawkmarcje »

ja mr. Movie, vliegen vang je nu eenmaal met stroop en niet met azijn. Maar een hoop mensen denken dat alsze maar flink kwaad worden,ze alles gedaan krijgen. Gezien de reactie op dit forum snap ik best dat ze niet het vuur uit hun sloffen lopen om je van dienst te zijn.
Overigens heb ik er nooit problemen mee gehad, en als er wat fout gaat scheelt het een hoop dat je ZONDER AFSPRAAK gewoon bij je ABN AmRo langs kan gaan. Tel wel eerst even tot 10 en begin niet meteen te schelden en te tieren. Een gesprek verloopt namelijk niet leuk als je begint met: "Jullie maken er een teringzooi van" of: "Jullie zijn een k*tbank". Mijn ervaring is dat ene hoop mensen zelf debet zijn aan een boel ellende. Maar ja: lekker makkelijk schelden tegen een klantenservice natuurlijk... En de brutalen hebben de halve wereld. Zeggen ze.

susanner

Re: geld niet veilig bij de abnamro

Ongelezen bericht door susanner »

Ik zit met hetzelfde probleem (zie ongevraagd geld van rekening) maar dan met de Rabobank. Zoals ik de uitleg heb gekregen maakt de computer die de acceptgiro's verwerkt fouten. Aangezien deze alleen het rekening nummer leest en alleen bij GROTE bedragen nog handmatig wordt gecontroleerd verdwijnt er zo geld van jouw rekening en heb je geen poot om op te staan. Deze verwerking gebeurt namelijk centraal en dus is de bank niet aansprakelijk. Leuke wetgeving hebben die heren. Ondertussen met een minimum uitkering vanwege invaliditeit moet ik bij anderen bedelen om geld te hebben om eten te kopen. Het was ruim een kwart van mijn inkomen en dat ligt al onder het minimum. Maar dat kan niemand iets schelen.

MAXIEM

Re: geld niet veilig bij de abnamro

Ongelezen bericht door MAXIEM »

Dag suzanner,
Als je een probleem hebt met je bank, kun je in laatste instantie altijd terecht bij http://www.geschillencommissie.nl/commi ... ommissie=6. Sukses, groeten, Ton.

Gesloten