LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Altena Adviesgroep - Nationale Nederlanden

Goede of slechte ervaring met banken? Ergens in belegd en twijfels?
Ventileer hier jouw mening.
Gast

Altena Adviesgroep - Nationale Nederlanden

Ongelezen bericht door Gast »

Heeft iemand ervaring met een hypotheek van Nationale Nederlanden via de Altena Adviesgroep(voorheen Melkman assurantieen). Het wordt mij nl. steeds duidelijker dat als je eenmaal klant bent er niks meer voor je gedaan wordt. Ik zit al maanden achter wat verzoeken aan. Inmiddels heb ik de tussenpersoon maar overgeslagen en heb direct contact gezocht met NN. Die blijken dan weer van niks te weten. Na een week blijkt NN het verzoek weer intern doorgestuurd te hebben naar een andere afdeling! Ze weten niet meer wat ze met normale verzoeken moeten doen. De offerte van de hypotheek was met 3 dagen geregeld. De banken en tussenpersonen zitten er echt niet voor ons hoor. Maar helemaal alleen voor zichzelf!!

Gast

Re: Altena Adviesgroep - Nationale Nederlanden

Ongelezen bericht door Gast »

Excuses moet Athena zijn i.p.v. Althena!

Marcel

Re: Altena Adviesgroep - Nationale Nederlanden

Ongelezen bericht door Marcel »

Nationale Nederlandenis een groot bedrijf dus het kan gebeuren dat iet op een verkeerde afdeling terecht komt. Dat mag natuurlijk geen excuus zijn. Het is eigenlijk de taak van je tussenpersoon. Het is van NN wel bekend dat het lang duurt met dit soort dingen, zeker als er ook nog een levensverzekering aan gekoppeld moet worden. Soms moet je meer dan een jaar op je polis wachten.

Probeer ze eens te bellen, als je geluk hebt krijg je iemand aan de telefoon die bereid is om voor jou wat extra te doen en jou dossier te behandelen.

Succes.

Marcel.


PS Met stroop vang je meer vliegen dan met azijn. Boos worden werkt meestal toch averechts.

Edwin T

Re: Altena Adviesgroep - Nationale Nederlanden

Ongelezen bericht door Edwin T »

In dit specifieke geval lijkt het mij verstandig om contact op te nemen met het regiokantoor van Nationale-Nederlanden. In dit geval lijkt mij het regiokantoor in Leiden het bijbehorende kantoor (als het om Athena in Aalsmeer of Amsterdam gaat).

Bij de regiokantoren horen accountmanagers die uit kunnen zoeken wat het probleem is, waardoor men geen contact meer hoeft te zoeken met de tussenpersoon en deze accountmanager weet wie hij/zij binnen Nationale Nederlanden aan moet spreken.

Volgens mij is het telefoonnr 071-5791818.

Succes

Gast

Re: Altena Adviesgroep - Nationale Nederlanden

Ongelezen bericht door Gast »

Bedankt, voor jullie reacties. Mijn ervaring met deze tussenpersoon is eigenlijk heel slecht. Ze zijn als offerte eenmaal is getekend niet meer vooruit te branden. Ze doen dan eigenlijk niks meer voor je. Bij NN is het voor mijn gevoel niet beter. Ik heb nu telefonisch een aantal keer contact gehad maar ik heb nog steeds geen antwoord. Ik wacht nog een week en dan probeer ik het weer. Het is overigens niet dat de mensen niet vriendelijk zijn. Ze reageren ook niet onprofessioneel of zo maar je krijgt alleen geen antwoord.

Gast

Re: Altena Adviesgroep - Nationale Nederlanden

Ongelezen bericht door Gast »

Helaas nog steeds niet opgeschoten. De man die ik bij NN moet spreken is steeds ziek en niemand anders kan zijn werk doen. Ik word hier zo moe van.

Gesloten