LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Rendementsvliegwiel van Aegon

Goede of slechte ervaring met banken? Ergens in belegd en twijfels?
Ventileer hier jouw mening.
Sjoerd

Rendementsvliegwiel van Aegon

Ongelezen bericht door Sjoerd »

Goedenavond,

Ik heb een rendementsvliegwiel bij de Aegon. Ik moet nog 2 jaar rente betalen. Gezien de huidige koersstanden ga ik gigantisch de mist in. Ik ben niet alleen 5 jaar rente kwijt, maar ook nog een forse bijbetaling omdat mijn leasepakket veel minder waard is. Graag wil ik advies over wat nu de beste oplossing is voor mij. Moet ik na nog 2 jaar het pakket aandelen verkopen en de rest maar bijbetalen of doorgaan, nog meer rente kwijt te zijn en hopen dat het pakket dusdanig meer waard is dat ik minder verlies heb. Hopelijk kan iemand mij hier advies over geven die ook in dezelfde situatie zit.

silfer
Berichten: 30
Lid geworden op: 20 feb 2004 17:20

Re: Rendementsvliegwiel van Aegon

Ongelezen bericht door silfer »

Ik zit in hetzelfde schuitje....

beernt

Re: Rendementsvliegwiel van Aegon

Ongelezen bericht door beernt »

het is moeilijk om er zonder aanvullende gegevens (waarde beleggingen, samenstelling beleggingen, schuld, maandbedrag, resterende looptijd in maanden etc) iets zinnigs over te zeggen.
Ik wil je met alle plezier helpen, maar dan heb ik die gegevens nodig. je kunt me mailen (als je wilt) op [email protected]
Overigens, ik ben financieel adviseur en zelfstandig werkzaam. En nee, ik zal je geen produkten aansmeren... :wink: En ja, ik zal je kosteloos adviseren. Gewoon omdat ik van mn vak hou.

Gesloten