LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Modern Electronics en hun folderaanbiedingen

Heb je ervaring met computers of met aanbieders van computers? Geef hier jouw mening.
eLLeRiNa

Modern Electronics en hun folderaanbiedingen

Ongelezen bericht door eLLeRiNa »

Elke keer als ik iets in het reclamefoldertje kijk en ik wil wat kopen dan hebben ze het niet meer. Dit is al de zoveelste keer. Zijn er nog meer mensen die bij Modern Electronics aanbiedingen mislopen omdat ze nooit zijn binnengekomen bij jullie filiaal in de buurt of omdat ze zo weinig hebben gekregen (bijvoorbeeld 1 stuks) en dat ze dus alweer uitverkocht zijn??? En dan wordt je ook nog eens raar aangekeken omdat je doorvraagt.. Na een hele tijd te hebben door zitten zeuren krijg je het voor elkaar dat hij er een kan nabestellen maar dan verzekerd hij je niet dat je het voor de folder prijs kan aankopen! Na nog een hele tijd door te zeuren, dat als je iets niet meer hebt recht hebt op een tegoedbon, kan de winkelier je ook verzekeren om de aankoop na folderaanbieding ook voor de folder prijs kan aankopen.... Komt dit je bekend voor?

Gast

Re: Modern Electronics en hun folderaanbiedingen

Ongelezen bericht door Gast »

Als zij er mee adverteren dan moeten ze die ook verkopen voor de geboden prijs.
Hebben ze de artiekelen niet meer en er staat niet in de advertentie dat er een beperkte voorraad is dan bestellen ze het maar na.
Willen ze dat niet dan ga je ze vermelden dat je hun gaat aanmelding bij de reclame code comissie (duur woord helpt altijd), dan kan het ineens wel.

That's all, eerst lezen wat er in de kleine letertjes staan.

Gesloten