LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] lexmark printer

Heb je ervaring met computers of met aanbieders van computers? Geef hier jouw mening.
Frieda

lexmark printer

Ongelezen bericht door Frieda »

hallo medewerkers
ik heb een klacht over de service van lexmark.nu ik een nieuwe printer heb gekocht (geen lexmark) is het onmogelijk om deze op mn pc aan te sluiten.het blijkt dat lexmark een programma er in heb zitten die niet te verwijderen is op de pc alleen met behulp van lexmark.geen probleem zou u denken,maar je bent verplicht volgens lexmark om mij creditkaart nr door te geven voor een bedrag van 20 euro dan geven hun pas de juiste info.omdat de printer buiten de garantie valt.dit vind ik niet normaal voor een telefonische hulpvraag.zijn er meer klachten hier over? en kunnen ze dat eisen?
met vriendelijke groeten
Frieda Hagesteijn
[/b]

SkategoaT
Berichten: 3
Lid geworden op: 15 jan 2004 22:52

Re: lexmark printer

Ongelezen bericht door SkategoaT »

Hallo Frieda,

Mag ik allereerst vragen waar je de informatie vandaan hebt dat je de hulp nodig hebt van lexmark om de software te verwijderen?

Ikzelf heb een Lexmark Z25 gehad, en nu heb ik een HP printer. Ik heb geen problemen ondervonden. Gewoon de lexmark printer verwijderen onder start-)instellingen-)printers.

Ga daarna naar start-)instellingen-)Configuratiescherm. Kies dan uit "Software" Nu verschijnt er een nieuw venster, en zoek in dit venster de software van lexmark.

Het is niet legaal om software aan te bieden die niet verwijderd kan worden. Dus ik denk niet dat een bedrijf als Lexmark zo'n stunt uithaalt.

Het is naar mijn mening redelijk dat een bedrijf geld vraagt voor technische ondersteuning wanneer de garantie verlopen is. Een helpdesk kost ook veel geld en moet als een service gezien worden.

Gesloten