LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] LET OP : TERUGROEPACTIE NOTEBOOKADAPTERS

Heb je ervaring met computers of met aanbieders van computers? Geef hier jouw mening.
BBCS
Berichten: 7084
Lid geworden op: 17 okt 2007 23:34
Contacteer:

LET OP : TERUGROEPACTIE NOTEBOOKADAPTERS

Ongelezen bericht door BBCS »

NEDIS onderwerpt haar producten aan strenge kwaliteitseisen voordat deze worden opgenomen in het assortiment. Desondanks is er een potentieel veiligheidsprobleem geconstateerd bij verscheidene notebookadapters. NEDIS heeft daarom besloten deze artikelen terug te roepen en vraagt u om uw medewerking.

Winkeliers/Klanten met voorraad
Het probleem betreft notebookadapters met artikelcodes P.SUP.NBT120-A & P.SUP.NBT150H1. Indien u nog één of meer exemplaren van dit artikel op voorraad heeft, verzoeken wij u dringend een e-mail ter sturen naar [email protected]. We zullen u dan zo spoedig mogelijk op de hoogte stellen van de verdere procedures en crediteringen.

Winkels zonder voorraad
Indien u uw voorraad van deze artikelen reeds verkocht heeft, verzoeken wij u ons te mailen via [email protected] en te vermelden dat u uw voorraad heeft verkocht.

NEDIS biedt haar oprechte verontschuldigingen aan voor het geleden ongemak en wil nogmaals graag benadrukken dat zij al haar producten aan strenge kwaliteitseisen onderwerpt zodat veiligheid en kwaliteit gewaarborgd blijven.

Consumenten die een adapter met betreffende artikelcode hebben, kunnen deze terugbrengen naar het verkooppunt, waar ze hun geld terug kunnen krijgen of hun adapter om kunnen ruilen voor een model dat niet kampt met het beveiligingsprobleem.

Bron: nedis.nl

alexwel
Berichten: 8
Lid geworden op: 29 okt 2003 11:46

Re: LET OP : TERUGROEPACTIE NOTEBOOKADAPTERS

Ongelezen bericht door alexwel »

Hetzelfde geld inmiddels ook voor de PRE AMP-220 van HQ. Ook deze wordt teruggeroepen vanwege een veiligheidsprobleem.

Gesloten