LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Buikplastiek

Weleens een cosmetische ingreep laten doen? Bespreek hier jouw ervaringen.
Kaatke
Berichten: 5
Lid geworden op: 19 aug 2008 14:57

Buikplastiek

Ongelezen bericht door Kaatke »

Hoi
Zou graag mijn overtollig vel op mijn buik willen laten weghalen en tegelijkertijd mijn spieren laten opspannen zodat ik terug een strakke buik heb.
Heb dit al van jongs af omdat ik te kampen had met serieus overgewicht, met de jaren is dat er wel terug afgeraakt maar met twee zwangerschappen en twee keizesneden, is het eigenlijk een probleem geworden, ben nu wel terug op gewicht hoor, maar mijn vel wil niet mee hoewel ik er hard voor werk en elke dag op mijn crosstrainer sta, het zou volgens kennissen wel weer wat extra kilotjes minder zijn als ik het laat doen, maar het is toch wel een zware operatie en ik heb er wat bedenkingen bij want stel je voor dat er een infectie opkomt,...
Wie helpt me verder?
Thx
K.

leintje98
Berichten: 4
Lid geworden op: 04 nov 2008 21:55

Re: Buikplastiek

Ongelezen bericht door leintje98 »

Beste Kaatke,

Ik ben heel benieuwd naar wat jij verstaat onder slappe buik c.q. spieren en "overgewicht". Heb je het over 15-20 kilo afgevallen zijn of 50-60 kilo: hier zit nog al wat verschil in.

Dan heb je nog de kosten: kun je die zelf bekostigen, worden deze door de zorgverzekeraar betaald (ikzelf had overtollig huid van 55 kilo afvallen en heb er een flinke lening voor moeten aanschaffen). Als je verzekering het wel betaald ben ik zeer jaloers, maar gun ik het je wel! MITS medisch zeer noodzakelijk.

Je moet je ook afvragen of het je de rompslomp, het geld, de tijd etc. waard is. Ook moet je je bedenken wat eventuele complicaties kunnen zijn. En ja, ook hier heb ik ervaring mee. Infectie met als gevolg dat ik 2 maanden met een vacuum pomp in de wond heb gelopen. Geloof me; geen pretje!

Ik wens je veel succes met je besluit.

PS: achteraf, nu 3 jaar geleden, ben ik er tevreden mee. Echter het gehoopte resultaat is niet behaald.

Groet,
Leintje

leintje98
Berichten: 4
Lid geworden op: 04 nov 2008 21:55

Re: Buikplastiek

Ongelezen bericht door leintje98 »

oei, lekker snugger .. ik denk dat Kaatke inmiddels al geopereerd is... Excuus!

Groet,
Leintje

Gesloten