LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] klachten Multicare laseren van gezichtsbehandeling/ontharing

Weleens een cosmetische ingreep laten doen? Bespreek hier jouw ervaringen.
dana36
Berichten: 6
Lid geworden op: 14 jun 2009 23:41

klachten Multicare laseren van gezichtsbehandeling/ontharing

Ongelezen bericht door dana36 »

Jaren ben ik klant geweest bij Multi-care in Hilversum. Dat is ook de enige instelling volgens mij die rechtstreeks een contract heeft met de verzekeraar dus de meeste mensen komen daar.
Ze hebben daar een dermatoloog enz. maar die doet de lazer behandeling niet. daar werkt een vrouw die is best hard is in met de handen. Paar keer hebben we er over gehad dat onze gezicht echt verbrand was. we hebben zelf een brief opgesteld dat we er echt 2 weken met verbrande gezicht rondliepen. natuurlijk na acht weken was het weer over.
we hebben zelfs foto s van gemaakt.
na een tijdje werd ik en nog iemand die er ook jaren langs kwam geroepen door de directeur in een kamertje. hij vertelde dat wij mensen probeerden om te praten die daar weg moesten en dat wij daar niet meer welkom waren. het was zo raar, wij deden niets maar we klaagden wel dat we niet gelasert wilden worden door die mevrouw. het rare was dat ze hiervoor een personeel hadden die was zo aardig en deed het voorzichtig. maar als je de laser niet hoog insteld zou het niet werken volgens de akelige vrouw.
we zijn beschuldigd tot iets wat we niet gedaan hadden.
maar ja,

hiervoor ging ik naar de biltstraat daar heb je ook een laserbehandeling voor ontharing. daar is een stuk van mijn wenkbrauw wegverbrand perongeluk. toen hierover een brief schreef en ik ging op gesprek, viel ze me aan en kwam met een voorstel om nog een paar keer gratis te lazeren. natuurlijk heb ik dat niet gedaan. anders heb ik straks helemaal geen wenkbrauwen meer over.
maar daar viel ook niet over te praten.

Nu na al deze ervaring heb ik zelf de opleiding gedaan in het buitenland over lazeren. alles wat wit is slaat de aparaat over. of je moet hem echt goed afdekken met iets wits.

gr. deniz

ik ben benieuwd of er ook anderen zijn met deze ervaring?
ook bij multicare. want in een van de forums heb ik ook een stuk gelezen over multicare, daar noemen ze "onervaren mensen, die dat werk doen".

pennetjes
Berichten: 1
Lid geworden op: 26 nov 2009 18:35

Re: klachten Multicare laseren van gezichtsbehandeling/ontharing

Ongelezen bericht door pennetjes »

Ik ben zelf bij Body Care te Beek (L) geweest. Zij gebruiken IPL. Na de intake weet je precies waar je aan toe bent. Eerlijk over het aantal behandelingen, een proefflits zodat je weet hoe het voelt, etc.
Niets geen brandwonden. Het allerfijnste is (ik echt donker van haarkleur) dat er in mijn gezicht en bikinilijn + bovenbenen geen haartje te bekennen.
Ik ben ze kwijt. Kan het iedereen aanraden.

Euzinha
Berichten: 1
Lid geworden op: 27 okt 2011 21:02

Re: klachten Multicare laseren van gezichtsbehandeling/ontharing

Ongelezen bericht door Euzinha »

Ik heb mijn bikinelijn en een stukje va mijn buik gedaan en het is heel goed gegaan. Ik heb vorige jaar ergens anders mijn benen laten doen en het is helemaal fout gegaan. Mijn rechts onderbeen is nog steeds met littekens. Ik heb mijn geld wel terug gekregen van de ene behandeling, maar ik heb nog steeds littekens en dat is onbetaalbaar. Nu ben ik bij iemand naders, dus de derde plek al, en ze hebben weer mijn beide benen verbrandt. Ik heb overal rode vlekken.

Weet iemand wat ik moet doen? zowel bij de tweede behandelaar als bij de derde? want waar ik voor de eerste heb laten doen ging het wel goed. Kan ik schadevergoeding aanvragen? Ik heb nog steeds de rode vlekken van de laatste behandeling, maar ik heb het gevoel dat het beter gaat worden, maar de andere vlekken van de tweede behandelaar gaat niet meer weg, denk ik. E bij haar zou ik een schadevergoeding willen aanvragen als het mogelijk zou zijn. Ik zou die vlekken willen laten behandelen. Kijken of ik ze toch weg kan krijgen met een bepaald behandeling???

Sorry voor mijn Nederlands. Ik kom niet uit Nederland, dus daarom;)

Dankjulliewel allemaal alvast!!!

Gesloten