LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Huysraet

Volg je een cursus of opleiding op een particuliere school? Bespreek dat dan hier.
Leonoor
Berichten: 5
Lid geworden op: 27 okt 2006 14:29

Huysraet

Ongelezen bericht door Leonoor »

Oktober jongsleden heb ik deelgenomen aan de Huysraet cursus tot woonconsulent.

Voorafgaand aan deze opleiding heb ik een gesprek gehad met Robert van den Broek, de directeur van deze organisatie. Ik werd verwelkomd in de organisatie van Huysreat met mooie praatjes betreffende leads, mentormakelaars en niet onbelangrijk opdrachten en omzet. Hij zou ervoor zorgen dat ik in contact zou komen met een plaatselijke mentormakelaar, via hem zou ik makkelijk in contact kunnen komen met mensen die op zoek zijn naar een nieuw koophuis. Ook hadden zij een deal met koophuis subsidie, iedereen die hier een aanvraag doet voor subsidie zou bij mij terrecht komen, en dit waren er nogal wat. Ik zit echter nu nog op de eerste doorverwijzing te wachten....

Tijdens de opleiding begon het tij al te keren. Wanneer er gevraagd werd naar potentiële mentormakelaars werd hier afwijzend op gereageerd en moesten wij plots onze eigen opdrachten gaan genereren alvorens er een makelaar in het spel kwam.

Inmiddels is het een aantal maanden sinds de kick off en zelfs de beloofde visitekaartjes en brochures zijn nog niet in mijn bezit, om over de mentormakelaar en de leads nog maar te zwijgen. Op mail en post wordt door de heer van den Broek niet meer gereageerd.

Ik was zeer enthousiast en gemotiveerd om voor Huysreat aan het werk te gaan . Van dit enthousiasme is helaas weinig meer over. Ik voel me benadeeld door de organisatie en de 1750,- die ik voor de deelname aan het bedrijf hebben betaald lijkt weggegooid geld.Oftewel, mijn advies: ga niet met deze organisatie in zee!!! Ze hebben mooie praatjes, maar komen geen van de toezeggingen die ze doen na!

Tinteling
Berichten: 1
Lid geworden op: 01 dec 2009 11:13

Re: Huysraet

Ongelezen bericht door Tinteling »

Noor en ik volgden in dezelfde periode de cursus bij Huysraet, helaas deel ik haar ervaring volledig. Nadat ik mij had laten overhalen door dhr. van der Broek deel te nemen aan de organisatie werd mij tijdens de opleiding al duidelijk dat er van de beloftes weinig terecht zou komen. Helaas, naïef als ik ben, had ik de 1750,- euro excl. btw al overgemaakt en was er geen weg meer terug. Ik zou er dus op moeten vertrouwen dat alles wel goed kwam, helaas heb ik zeven weken na de opleiding en een aangetekende brief later nog steeds niets van Huysraet of dhr. van der Broek vernomen. Ik zou dan ook alle potentiële woonconsulentes willen verhoeden voor deze organisatie.

MVG Petra

beer70
Berichten: 1
Lid geworden op: 05 dec 2009 18:27

Re: Huysraet

Ongelezen bericht door beer70 »

Ik heb de opleiding van oktober 2008 gevolgd. En vol goede moed ging ik januari 2009 aan de slag. Via mijn eigen netwerk en goede ideeën geprobeerd aan opdrachten te komen...Maar
Ook in mijn regio wil het maar niet lopen. Ondanks dat er sinds juni 2009 een makelaar is. Het wil gewoon niet. Ik vind het ook jammer van het geld dat ik erin geinvesteerd heb. En raar dat er nog steeds woonconsulentes opgeleid worden. Door deze vrouwen komt er dus nog steeds geld binnen bij Robert, de bedenker van Huysraet. Terwijl het concept nog helemaal nergens loopt. Tenminste ik ken geen woonconsulente die succes heeft. Zelfs een collega van mij, die dit werk voorheen op een makelaarskantoor gedaan heeft, lukt het tot nu toe niet om opdrachten binnen te halen. Is het de onbekendheid, is het de markt of is het gewoon een concept wat niet werkt? :|

mariepeer
Berichten: 1
Lid geworden op: 07 jan 2010 08:49

Re: Huysraet

Ongelezen bericht door mariepeer »

Ik ben toevallig afgelopen dinsdag bij Huysraet geweest en nu ik dit lees wil ik graag van jullie weten welke regio jullie zitten. Heb ook gevraagd aan Robert van den Broek als hij geen makelaar kan vinden wat dan, dan zou ik de helft van de instapfee terug krijgen. Hebben jullie kontakt gehad met andere woonconsulentes in het land? Hoor het graag.

pollo
Berichten: 1
Lid geworden op: 20 jan 2010 23:48

Re: Huysraet

Ongelezen bericht door pollo »

Hallo,

Ook ik ben na heel veel prachtige praatjes en mooi beloftes vol overgave de opleiding ingestapt. Toch wilde ik eerst zien en dan geloven en ik heb alleen een aanbetaling gedaan. Ik ben al een dik een half jaar verder en na veel energie gestopt te hebben in het gekoppelde makelaarskantoor heeft dat kantoor, wegens wantrouwen naar Robert van den Broek, zijn handen van Huysraet getrokken. Het concept zit super in elkaar en ik geloof nog altijd in de werking ervan maar niet in deze tijd waarin de consument zelf de touwtjes in handen wil hebben en niet met Robert van den Broek aan het stuur. Inmiddels heb ik contact gehad met meerdere consulentes in diverse regio's en heb nog niet één concrete opdracht gezien, bij geen van allen! En dat terwijl Huysraet al vanaf 2005 werkzaam is! Ik zou zeggen, niet intrappen en als je toch de gok wil wagen, niet meer doen dan een aanbetaling tot je de eerste fea daadwerkelijk op je rekening hebt staan.

Ik hoop dat meerdere gedupeerde hun verhaal willen doen! Wie weet kunnen we samen wat betekenen om het geld terug te krijgen.

advistyle
Berichten: 1
Lid geworden op: 23 jul 2010 10:52

Re: Huysraet

Ongelezen bericht door advistyle »

2008 de training gevolgd. Heeft me het welbekende duitje gekost.
Contract duidelijk, concept ook. Veel lovende woorden, goede verhalen en nog meer goede vooruitzichten. Je inleg verdiende je in een mum van tijd terug. Leads genoeg, makelaars enthousiast. Iedereen was enthousiast, zelfs het inmiddels opgestapte regiomanagement.
Veel geleerd tijdens de training, dat wel.
Vol moed aan de slag, veel promotie, adverteren, het huysraetve2008 de training gevolgd. Heeft me het welbekende duitje gekost.
Contract duidelijk, concept ook. Veel lovende woorden, goede verhalen en nog meer goede vooruitzichten. Je inleg verdiende je in een mum van tijd terug. Leads genoeg, makelaars enthousiast. Iedereen was enthousiast, zelfs het inmiddels opgestapte regiomanagement.
Veel geleerd tijdens de training, dat wel.
Vol moed aan de slag, veel promotie, adverteren, het huysraetverhaal 300.000 maal verspreid. Al het promotiemateriaal uitgegeven en enorm veel tijd geïnvesteerd. Niet bij allee bijeenkomsten geweest, ik werk immers voor een baas, heb een eigen bedrijf en doe Huysraet erbij naast. De tijd is dus schaars.
Uiteindelijk nooit concrete 1 lead mogen ontvangen en zeker niet van mijn "mentor" makelaar. Van hem hoorde ik nooit iets. Tijdens familieomstandigheden even een tandje terug genomen, maar altijd actief geweest.
Robert is van mening dat wanneer hij dient uit te betalen conform de afspraken dat ik minder dan 1 jaar actief ben geweest, pardon??
Hij zegt dat ik kan fluiten naar mijn centen. Het is nu neen wellis/nietes spelletje, heel kinderachtig.
Omzet maken , dat is wat we willen afgezien van de marktomstandigheden is er vanuit de makelaar en huysraet veel te weinig ondernomen om alle consulentes(n) enigszins tegemoet te komen.
Kunnen we ons verenigen? Robert zal een deel van het entreegeld dienen te voldoen!
Supporters gezocht!

Gesloten