LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] NTI lesgeld ?

Volg je een cursus of opleiding op een particuliere school? Bespreek dat dan hier.
eskimootje
Berichten: 1
Lid geworden op: 02 dec 2009 20:23

NTI lesgeld ?

Ongelezen bericht door eskimootje »

Omdat ik met de NHA niet zulke goede ervaringen heb ben ik verder gaan zoeken en kwam bij de NTI een leuke cursus tegen, toeristisch medewerker binnenland (TMB). Omdat de informatie op internet een beetje karig was vroeg ik de studiegids aan. Deze werd erg snel bezorgd samen met een begeleidende brief en een lesgeldbijlage.

Het studiereglement achterop het inschrijfformulier zegt: het actuele lesgeld vindt u in de lesgeldbijlage bij de studiegids en op onze website.
Mijn gewenste studieduur zou 15 maanden zijn. Volgens de bijlage (studiejaar 2009/2010) moet ik dan 15 x 61,50 betalen en er staat vermeld prijswijzigingen voorbehouden. Bij toeval keek ik ook even op internet en daar wordt een bedrag van 15 x 71,00 gerekend! De totaalprijs gaat daarmee meer dan 140 euro omhoog. Ik mag toch aannemen dat als ik een gids aanvraag en ik mij een paar dagen later via het bijgevoegde inschrijfformulier aanmeld het cursusgeld gerekend wordt zoals dat aan mij is toegestuurd?
Mijn argwaan was gewekt.

Volgens de gids kun je de cursus afsluiten met een instituutsexamen. Volgens de brief kan ik het SEPR TMB diploma halen. In mijn ogen stelt een SEPR diploma veel meer voor dan een NTI instituuts diploma. Gezocht op het net en er is niks te vinden over een TMB diploma van SEPR, m'n argwaan was nu dubbel gewekt.

E-mail gestuurd aan het NTI om de bovenstaande punten op te helderen en nog dezelfde dag antwoord!

De opleiding Toeristische Medewerker Binnenland is een NTI cursus. De examens worden door het NTI afgenomen. De kosten zijn als volgt.

De prijzen die op het Internet staan zijn altijd de meest recente.

Wanneer u zich middels een antwoord op deze email in deze feestelijke December maand inschrijft, ontvangt een een verrassings cadeau t.w.v. € 69.95
Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.


Els, als u dit leest, ik hoop dat u begrijpt dat ik me NIET ga inschrijven bij het NTI. Er is absoluut geen sprake van een SEPR diploma, waar haalt de NTI het vandaan om dit in de brief te vermelden?
En schrijf niet in het studiereglement dat het actuele legeld op de bijlage staat want dat is niet zo!

Voor mij geen NHA en nu dus ook geen NTI meer.

Gesloten