LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] verschil van cursusgeld bij opleiding scheidegger

Volg je een cursus of opleiding op een particuliere school? Bespreek dat dan hier.
lierenaar
Berichten: 2
Lid geworden op: 02 aug 2008 14:28

verschil van cursusgeld bij opleiding scheidegger

Ongelezen bericht door lierenaar »

Vorig jaar oktober een cursus secretaresse II gestart bij scheidegger, vond het cursusgeld wel erg veel maar alles leek goed geregeld en aan het eind beloven ze baangarantie dat is als je 48 ben ook niet verkeerd. Na kennismaking met de medecursisten kwam het onderwerp cursusgeld aan bod. Wat schetst onze verbazing, er waren behoorlijke verschillen in de hoogte van het bedrag, dit scheelde wel € 2000,-. Bij nog twee andere cursisten die ook de opleiding management gaan doen was het verschil gewoon € 4000,-.
Waar gaat dit over, kan dit zomaar in één en dezelfde klas en dan zulke verschillen.
Eén van ons heeft dit aan scheidegger voorgelegt, maar dit alles heeft te maken met het vernieuwen van de opleiding en een enkeling had zich nog ingeschreven voor de oude variant van de opleiding dus die hadden gewoon geluk. Nu zijn wij van mening dat je deze mensen dus niet bij elkaar in een klas kan zetten want er wordt hoe dan ook toch over gesproken en er is uiteraard veel onvrede over!
Kunnen we hier nog wat mee doen?

jannie

Radar
Site Admin
Berichten: 5512
Lid geworden op: 22 apr 2004 10:56

Re: verschil van cursusgeld bij opleiding scheidegger

Ongelezen bericht door Radar »

Geachte Forumgebruiker,

Zoals het u misschien al is opgevallen heeft de moderator er voor gekozen om alle bijdragen van een forumgebruiker te verwijderen. In werkelijkheid gaat het namelijk om iemand die meerdere gebruikers accounts heeft. Omdat TROS Radar graag eerlijke discussies wil weergeven op dit forum, heeft de moderator besloten om alle posts van deze forumgebruiker te verwijderen. Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,

TROS Radar internet

Gesloten