LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Afslachten van jonge zeehondjes

Dierenmishandeling of ander dierenleed kan je hier bespreken.
Gwenda

Afslachten van jonge zeehondjes

Ongelezen bericht door Gwenda »

Ik heb gisteren vol walging naar de beelden en het comentaar van het WNF gekeken en geluisterd. Op de televisie komen ze aan met een spotje vol jonge aandoenlijke diertjes en de zeehondjes laten ze gewoon aan hun lot over, nee sterker nog, ze steunen deze afslachting.
Zeehonden, zo'n 350.000 jonkies per jaar worden gewoon gedood voor hun vacht en niet te vergeten hun penis voor een of ander liefdesdrankje. En 42% wordt ook nog eens levend gevild. Het is gewoon te walgelijk voor woorden. Een natuurorganisatie die meewerkt aan het afslachten van dieren, omdat ze niet onder de groep bedreigde diersoorten vallen. Die woordvoerster van het WNF heeft de standpunten van haar organisatie wel erg duidelijk gemaakt. Ik heb nog nooit zoiets achterbaks en walgelijks meegemaakt. Bij het WNF moeten ze zich doodschamen, zich een natuurorganisatie noemen maar wel zoveel dieren op zo'n dieronwaardige manier laten doden.
Ik vind dat hier actie tegen ondernomen moet worden en wel allereerst door het lidmaatschap van het WNF op te zeggen. Ik was al geen lid meer, maar anders had ik het direct opgezegd.
Zo hoor je niet met dieren om te gaan. En dat moeten wij ze blijkbaar duidelijk maken door maatregelen te treffen, dus doe die zeehonden een plezier, zeg je lidmaatschap op en besteed dat geld aan een organisatie die wel voor de zeehondenrechten opkomt!!!!

Gesloten