LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Betaling Canal +

Hier kan je jouw mening kwijt over zaken die niet voorkomen in de bovenstaande onderwerpen.
Hans Beenen

Betaling Canal +

Ongelezen bericht door Hans Beenen »

Met ingang van sept.2003 heb ik een abonnement op het basispakket van Canal+ voor 6,50 euro per maand.
Medio oktober 2003 deede Canal+ mij het telefonische aanbod voor 4 zenders extra voor de periode van 1-11-2003 tot 1-11-2004 voor 7,15 euro per maand extra.
Tot mijn verbazing werd in november 2003 €.45,76 en €.33,54 in plaats van €.6,50 en €.7,15 van mijn rekening afgeschreven.Ik heb deze bedragen meteen terug laten boeken en Canal+ een brief gestuurd dat ik het niet eens was met deze gang van zaken.Hierop kreeg ik een excuusbrief en de mededeling dat ik tot 31-1-2004 slechts €.19,50 verschuldigd was.In december werden echter €.50,31 en €.68,64 van mijn rekening afgeschreven.Ook deze bedragen heb ik weer terug laten boeken.Ook waren de 4 zenders tussen 1 en 25 dec.weer van de schotel verdwenen.
Op 8 jan.2004 kreeg ik telefoon van de administratie van Canal+ dat er in totaal €.20,38 openstond en dat ik die meteen diende te betalen omdat ik anders per 14 ja,2004 afgesloten zou worden.Ik heb dit bedrag meteen overgemaakt.
Per 14 ja.werd ik echter toch afgesloten en ik ontving 2 dagen later een brief dat ik alsnog €.68,95 diende over te maken.Ik heb de adm van Canal+ gebeld,maar ik kreeg ten antwoord dat hun adm.goed was en dat ik diende te betalen voor een erotiekabonnement.Dit heb ik echter nooit besteld.Ik heb toen een brief geschreven dat ik een hopie wilde van de opname van het telefoongesprek,waarin mij medio oktober het aanbod werd gedaan van 4 zenders voor €.7,15.
Op deze brief kreeg ik geen antwoord. Alleen een aanmaning dat ik binnen 7 dagen €.264,95 zijnde de kosten tot 31-10-2004 diende te betalen.Canal+ heeft de vordering inmiddels uit handen gegeven aan incassobureau Transfair te Zwolle en die dreigen met de deurwaarder.
Wat is hieraan te doen?

maarten1-52

Re: Betaling Canal +

Ongelezen bericht door maarten1-52 »

heb je het over Canal+ of CanalDigitaal ? (lijkt me CanalDigitaal)

ik neem aan dat je de telefonische afspraken op schrift bevestigd hebt gekregen ? In dat geval is het "uitzitten"van wat je hebt afgesproken, anders heb je reden het bij een advocaat neer te leggen.
Overigens zou ik niet zo onder de indruk zijn van een incassoburo , deze controleren vaak niet of de opdracht die ze krijgen, rechtsgeldig is.

succes, Maarten

Gast

Re: Betaling Canal +

Ongelezen bericht door Gast »

Als idd op schrift staat wat je hebt afgesproken, dan kan Canal + je niet s maken. Laat het dan maar voorkomen. Canal + moet dan met bewijzen komen. Maak dit ook duidelijk aan Canal + dat dit niet volgens de afpraak is en je het maar voor de rechter laat komen.

Gast

Re: Betaling Canal +

Ongelezen bericht door Gast »

Gewoon C+ bij de Kanton-Rechter zien.
Ik heb tegenwoordig het zo geregeld dat van alle telefonische gesprekken een recorder meeloopt.Zelfs bij gesprekken met Overheidsinstanties heb ik een microfoon aanstaan omdat helaas gebleken is dat er tegen je gelogen wordt door het merendeel van de mensen terwijl jij er elke keer ervan uitgaat dat men gedane afspraken als eerlijk burger gewoon nakomt.

T.a.v. C+ is het standaard dat men reageert.Het is een misplaatste arrogante club die alleen maar eenzijdig haar wil jou oplegd.Ongeacht of je nu al 20 jaar of 1 jaar lid bent.
Jouw gelijk of redelijkheid? Kennen ze niet.Wel wat zij goed achten.Heel simpel: Niet laten afschrikkken.Gewoon ze terugbetalen via een eigen ingeschakeld Deurwaarders kantoor.In Amsterdam zit er een goedkopen die € 300,- per jaar kost maar dan wel alles voor je regelt inclusief de stap naar de Rechter maakt als Deurwaarders kantoor.Naam: Excellent!
Het is eigenlijk heel simpel: Krijg ik mijn recht niet? Prima...schakel het Deurwaarders Kantoor in,die vullen alles in en C+krijgt alles zelf thuis om voor de Kanton-Rechter te verschijnen.Moet je die smoelen zien en krampachtige bewegingen als je met audio-bewijs komt van de gesprekken en hoe men dus in realiteit met je als klant omgaat.Vooral de krampachtigheid van hun advocaat die zich beroept op onrechtmatig verkregen bewijs omdat er niet vantevoren gezegd is dat het gesprek werd opgenomen aan C+ is leuk edoch wordt door de Rechter simpel wel toegelaten omdat het een wezenlijke bijdrage levert aan het aantonen van onrechtmatig gedrag van C+.
Ja...en dan is het praktisch met 2 vingers in de neusgaten naar Huis komen als het gaat om wie er nu gelijk heeft.

Gesloten