LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] BLIJF WAAR JE BENT ! BEZINT EER GE BEGINT!

Heb je bepaalde ervaringen met een energiebedrijf? Deel hier jouw mening.
Gast

BLIJF WAAR JE BENT ! BEZINT EER GE BEGINT!

Ongelezen bericht door Gast »

Zo als mijn titel al verteld blijf waar je bent wacht gewoon nog een jaar.
van dat ene jaar zul je echt niet weten. en als je alles uit zoekt blijf je bij een nieuwe leverancier net zo veel betalen of zelfs nog meer als bij je oude leverancier. :arrow: En storingen los je niet op want de stoom komt over het zelfde lijntje je huis binnen. :lol:

En als je echt wilt besparen op E en G begin dan eerst eens met je eigen verbruik. ga zuiniger leven. dat scheeld een hoop ergernis. En wacht tot dat de energie bedrijven hun zaakjes op orde hebben.
BLIJF WAAR JE BENT :!: Zegt dit voort :!: Besparen doe je niet :!: En het milieu red je al helemaal niet :!:
En nieuwe energiebedrijven verdienen megaveel aan je :!: :lol:

GEDULD IS EEN GOEDE ZAAK.

Kijk maar eens goed rond.
:arrow: NS geprivatiseerd dat ging niet goed heeeeeel veel vertraging, uit val en hogere tarieven.
:arrow: KPN geprivatiseerd dat ging ook niet goed verloren enorm veel geld en kwamen om de haverklap in het nieuws over allelei dingen ieder consumenten programma had wel een stukje KPN leed.

Geloof me maar ik kan het weten ik werk bij een energiebedrijf een energiebedrijf wat er voor gekozen heeft om juist niet door heel nederland te gaan leuren met stroom. Dat om dat wij heel erg nuchter zijn en deze chaosch al aan zagen komen. wij kijken eerst goed rond voor dat we onze neus stoten. en zelfs dan stoot je nog je neus als energiebedrijf alleen komt het dan wat minder hard aan :lol:

BEZINT EER GE BEGINT

Zet de voor's en na's nog eens op een rij en vergeet even dat je wel eens problemen hebt gehad bij je huidige leverancier. bedenk goed dat waneer je switcht je een heel groot risico op je nek haald. En je achteraf niet kan klagen want je bent dan zelf zo dom geweest om weg te gaan bij je leverancier.

Groet Johan[/b]

Gesloten