LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] mag niet betalen!

Heb je bepaalde ervaringen met een energiebedrijf? Deel hier jouw mening.
ruud ceciel

mag niet betalen!

Ongelezen bericht door ruud ceciel »

Vorig jaar hebben wij ons aangemeld bij essent daar wij een nieuwe woning aan het bouwen waren. In oktober 2003 kregen wij een nieuwe aansluiting ,"behoorlijke" rekening betaald en zie daar wij waren voorzien van electra en gas. Wij dachten nu komt alles goed! Maar helaas nu zitten we inmiddels in mei 2004 en vele mailtjes en telefoontjes later, energie verbuik maar we MOGEN NIET BETALEN!!! Dat is vreemd wij willen betalen maar op geen enkele mogelijkheid komen wij in de administratie door om te bewerkstelligen dat wij een voorschotnota mogen ontvangen Wij zijn inmiddels hopeloos aan het worden. Straks krijgen we een afrekening in een keer van een HEEL JAAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dat kan toch niet de bedoeling zijn. RADAR HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:twisted:

altijd weer die Nuon!

Re: mag niet betalen!

Ongelezen bericht door altijd weer die Nuon! »

Spaarrekening openen en elke maand een bedragje wegzetten. Op basis van je meterstanden kan je wel ongeveer een inschatting maken wat je jaarverbuik zou kunnen worden en Essent financiert je energie voor en jij vangt nog een beetje rente ook 8)
Verder zou je nog een keer een - event. aangetekende - brief kunnen sturen waarin je de zaak beknopt - en zonder al te veel emoties! -uiteenzet en verzoekt om toezending van voorschotnota's. Mocht het eventueel tot een kwestie voor de geschillencommisie komen sta je daarmee in ieder geval wat sterker.

succes ermee!

Ron 2
Berichten: 439
Lid geworden op: 20 jan 2004 16:57

Re: mag niet betalen!

Ongelezen bericht door Ron 2 »

Jullie zijn de enigen niet, ik had in oktober de jaarafrekening moeten krijgen maar heb deze tot op heden niet ontvangen, ook voorschotten worden niet berekend of geincasseerd.
Dit ondanks enkele telefoontjes en e-mails waarop steeds werd beloofd dit binnen "enkele" weken recht te zetten.
De weken vliegen kennelijk voorbij bij Essent :lol:

Ik hoop alleen dat die "enkele weken" niet straks ineens voorbij zijn als we op vakantie zijn, als er een normale rekening komt met normale voorschotten over die 7 maanden is er niets aan de hand (de voorschotten heb ik uiteraard gereserveerd) maar als er een idioot hoge rekening komt die ze gelijk incasseren sta ik daar misschien voor vervelende verassingen als ik wil pinnen.

Gesloten