LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Weer mis!

Ervaringen met gehandicaptenvervoer? En ben je hier niet tevreden over of juist wel? Geef hier jouw mening.
All
Berichten: 1
Lid geworden op: 07 okt 2007 23:46

Weer mis!

Ongelezen bericht door All »

Onderstaande mail heb ik vandaag vertuurd naar Valys:


Beste mensen,

Het is nu 11:50 u op 7-10-2007. Het was mijn bedoeling om vandaag naar Huizen te gaan met een Valys taxi. Die had ik om 9 30 u besteld. Om 9 40 u heb ik gebeld met Valys. Na 20 minuten (!) in de wacht werd er opgenomen. Er was een flinke vertraging bij mijn vervoerder, maar de taxi zou er binnen 30 minuten zijn, dus om 10 30 u.
Om 10 40 u ben ik weer gaan bellen. Na 60 minuten (!!!) in de wacht werd de verbinding verbroken (!).
Zojuist om 11 55 u arriveerde de taxi. Dat was dus zo´n 2,5 uur te laat. Ik zou naar Huizen gaan voor een sportwedstrijd, maar die is inmiddels al begonnen, zodat het voor mij geen zin meer heeft. De taxi is dus zonder mij weer vertrokken. De chauffeur wist mij overigens te vertellen dat hij om 10 30 in Helmond te horen kreeg dat hij naar Breda moest komen, dat klopt dus totaal niet met het verhaal dat er om 10 uur door een Valys medewerker aan mij werd verteld!!
Dit was mijn 3e poging om met Valys te reizen, eerder deed ik dat op
04-08-2007 naar Uden, de taxi kwam niet opdagen. Na 1,5 uur had ik contact met Valys. `Oh, ja u had opgehoaald moeten worden´ en even later ´de taxi kan binnen 1 uur bij u zijn´. Dat was dus ook ruim te laat voor een sportwedstrijd.
01-09-2007 naar Valkenswaard. Wijs geworden van m´n 1e ervaring belde ik toen de taxi 15 minuten te laat was. Valys ´Ja, uw vervoerder heeft last van een flinke vertraging, zo´n 3 uur´(!). Op mijn vraag of het dan in het vervolg misschine mogelijk zou zijn om de reizigers hiervan om de hoogte te brengen kreeg ik het antwoord ´Wij weten toch ook niet wie er allemaal geboekt hebben´ !!!!
Nu dus voor de 3e keer mis. Wat moet ik hier mee? Dit kan toch geen toeval meer zijn, de aangeboden dienst is volkomen onbetrouwbaar. De gegeven informatie is ook niet correct. Wat is deze diens dan waard? Het is niet zo maar dat ik gebruik wil maken van deze dienst, ik heb hem nodig om onafhankelijk te kunnen zijn, mijn sociale contacten te kunnen onderhouden en sportwedstrijden te kunnen bezoeken in voorbereiding op de Paralympics in Bejing. Daar komt zo niets van terecht.
Het is mij dus daarnet niet gelukt om contact te krijgen met Valys (na 60minuten in de wacht), ik heb zodoende mijn retourrit niet kunnen annuleren.
Ik ga er van uit dat er mij geen kosten in rekening worden gebracht, ik ben eerder geneigd om jullie een rekening te sturen voor 80 minuten in de wacht staan!

Grrr...

Gesloten