LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Reactie op uitzending 8-10

Ervaringen met gehandicaptenvervoer? En ben je hier niet tevreden over of juist wel? Geef hier jouw mening.
Lilac
Berichten: 1
Lid geworden op: 12 okt 2007 14:45

Reactie op uitzending 8-10

Ongelezen bericht door Lilac »

Er zullen wel veel mensen over me heen vallen, maar ik moet toch even iets kwijt.

Ik heb me nogal geërgerd aan het oudere stel in de uitzending over Valys. Ik begrijp heel goed dat hun verzoek om meer kilometers is afgewezen. Zij hebben het alleen nodig om eens lekker een dagje uit te gaan. Daar hoeven wij ons belastinggeld toch niet aan te besteden? Ik begrijp dat het lastig is voor ouderen die het niet breed hebben om vervoer te betalen, maar that's life. Wees blij dat je überhaupt kilometers krijgt! Straks krijgen we ook nog klachten van de jongeren onder de 16 die ook zielig zijn omdat ze zonder hulp nergens komen en geen geld hebben voor vervoer! Als je zo graag een luxe oude dag wilt had je voor een beter pensioen moeten zorgen.
Ik ben jong en heb ook geen geld om bij mijn broer in Amsterdam op bezoek te gaan. Balen, maar ik ga niet andere mensen vragen om dat voor mij te bekostigen.

Het lijkt mij dat de extra kilometers bedoeld zijn voor echt gehandicapten zoals die spastische jongen, die bijvoorbeeld voor hun werk(!) afhankelijk zijn van vervoer. En niet voor plezier-uitjes van ouderen die verder een gezond leven achter zich hebben liggen.

Ik heb zelf een vriendin die gebruik maakt van Valys, en zij is ontzettend blij dat het bestaat. Ze is jong en kan geen meter lopen. Ook zij krijgt de extra kilometers niet.

Gesloten