LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Serviceverlening via WMO leveranciers

Ervaringen met gehandicaptenvervoer? En ben je hier niet tevreden over of juist wel? Geef hier jouw mening.
leonmols
Berichten: 33
Lid geworden op: 29 nov 2005 12:00

Serviceverlening via WMO leveranciers

Ongelezen bericht door leonmols »

Ik ben MS patient en sinds een tijdje volledig rolstoel afhankelijk. Omdat ik de kracht in mijn armen begin te verliezen, en ik een hellingbaan op moet, naar mijn appartement, zou ik, in overleg met de gemeente Landgraaf (WMO) een setje electrische hulpwielen voor mijn rolstoel krijgen. De firma Ligtvoet in Heerlen moet deze leveren, maar ik ben me al sinds ik mijn rolstoel gekregen heb, telkens aan het ergeren aan deze firma. Elke keer (maar dan ook elke keer) is er iets mis bij hen. Nu is het weer met die wielen. 2 weken geleden zouden deze op de rolstoel gemonteerd worden Mijn rolstoel werd opgehaald en ik zou een vervangende krijgen. Niet dus. Geen vervangende rolstoel.

De volgende dag bellen ze. Ze hadden maar 1 wiel gekregen, dus ik kreeg de rolstoel weer terug, zonder de wielen. Vervolgens wordt er een afspraak gemaakt voor gisteren (13 sept) om de wielen te leveren. Er komt echter niemand opdagen. Geen telefoontje, niks. Toen ik vanochtend belde, was het antwoord "We hebben de wielen nog niet".

Dus ze maken een afspraak maar ze hebben de wielen niet. Ook niet even bellen dat ze niet zouden komen. Nee, die meneer kan toch nergens heen. Dus die kan wel wachten.

Ik was kwaad, dus ik heb de verbinding verbroken. 10 minuten later belde iemand op mijn andere nummer, dat ze een afspraak wilden maken voor a.s. donderdag. Ondertussen was ik met de afdeling WMO (die toevallig vandaag en morgen allemaal op cursus zijn - de HELE afdeling, dus je krijg iemand die dan nu tijdelijk vandaag daar zit) van de gemeente Landgraaf aan het bellen. Deze krijgen even later van Ligtvoet te horen, dat de wielen in Helmond liggen en dat ze gaan proberen (!!!!) om deze donderdag in Heerlen te krijgen. Dus eigenlijk wilden ze alweer een afspraak met mij maken, terwijl ze niet eens weten of ze de wielen dan echt hebben.

De afstand Helmond - Heerlen is 84 km, dat is echt binnen een uurtje of anderhalf te doen. Als dit bedrijf ook maar een graantje fatsoen had stuurden ze UPS, DHL of welke koerier dan ook met die wielen. Voor mijn part bij iemand achterop de fiets!

Ik word hier niet goed van. 2 jaar geleden heeft het bijna een heel jaar geduurd voordat deze firma de juiste rolstoel leverde (!!!! - ja, EEN JAAR) en nu dit weer. Ze weten dat je niks kunt, dat je afhankelijk van hun bent, en dat ze gewoon toch lekker hun factuurtjes naar de gemeente kunnen sturen en die betalen wel. Maar service leveren? Mensen helpen die het echt nodig hebben? Nee hoor. Dat doen ze niet.

labyrint6
Berichten: 11
Lid geworden op: 24 mei 2011 23:35

Re: Serviceverlening via WMO leveranciers

Ongelezen bericht door labyrint6 »

die leverancier wordt zeker niet door u betaalt dus waarom zou die zijn best doen?
lijkt mij zo toe hoor

Gesloten