LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Miele service en (on)betrouwbaarheid!

Goede of slechte ervaringen met jouw huishoudelijk apparatuur? Geef hier jouw mening.
Simonederooij
Berichten: 1
Lid geworden op: 14 sep 2004 13:07

Miele service en (on)betrouwbaarheid!

Ongelezen bericht door Simonederooij »

Omdat ik drie kleine kinderen heb, waaronder een baby, leek het me verstandig een droger te kiezen van een betrouwbaar merk. Ook voor de zekerheid heb ik behalve een erg dure Miele nog een Miele servicecontact (van 150 euro) erbij afgesloten.

Helaas is echter mijn anderhalf jaar oude droger voor de tweede keer in 1 maand tijd stuk. Helaas weet ik van vorige keer nog dat je zeker 1 week moet wachten voordat er een afspraak geplaned kan worden (hebben ze het mogelijk erg druk?) Jammer dat onze baby zo spugend is, maar weer een week zonder droger. Gisteren was de dag dat de monteur volgens afspraak zou komen. De hele middag heb ik voor het raam gezeten, omdat onze straat in deze nieuwbouwwijk moeilijk te vinden is, bijna iedereen moet eerst bellen. Maar helaas, geen monteur.......

Dan maar bellen naar Miele. Ook hier is de service erg slecht, men zegt dat ze zijn langs geweest, maar dat er niemand thuis was (en vergeten een briefje in te gooien). We waren niet alleen thuis met 5 personen, maar ook nog op de uitkijk voor verdwalende monteurs!
Het antwoord van Miele was : HELAAS VOLGENDE WEEK BENT U WEER AAN DE BEURT! HAD U MAAR THUIS MOETEN ZIJN!?!?!? :twisted:
Omdat ik het idee kreeg dat men mij niet geloofde vroeg ik hen te vragen aan die virtuele monteur wat er apart aan mijn deurbel was....ook hierop uiteraard geen antwoord.


Hierbij dus een waarschuwing als u denkt dat u een 'betrouwbaar' merk zoekt en daar ook nog extra voor wil betalen!

ricardo1

Re: Miele service en (on)betrouwbaarheid!

Ongelezen bericht door ricardo1 »

Misschien heeft u zichzelf wel te hoge verwachtingen laten aanpraten door anderen.

Gesloten