LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Philips mx5800sa

Goede of slechte ervaringen met jouw huishoudelijk apparatuur? Geef hier jouw mening.
Gast

Philips mx5800sa

Ongelezen bericht door Gast »

Ik heb een home cinema systeem van Philips gekocht met de bedoeling om mijn Playstation 2 daar op aan te sluiten. Dit zou dan moeten met behulp van een optische kabel. Volgens de documentatie van Philips zou op de mx5800sa een optische ingang moeten zitten, maar na aanschaf(heb het artikel via internet gekocht bij diga4u, dat overigens een perfect bedrijf is) blijkt er geen optische ingang op te zitten. Ik heb Philips daar op aangesproken, maar die beroepen zich op de disclaimer.
Hebben meer mensen dit soort ervaringen met Philips??

Gast

Re: Philips mx5800sa

Ongelezen bericht door Gast »

Nou mijn mening over Diga4u is inmiddels veranderd. Vanuit Philips werd ik doorverwezen naar de leverancier( in dit geval diga4u, zij zijn ook wettelijk aansprakelijk voor het geleverde product), Maar diga4u doet ook niks. Aan hun reactie te horen hebben ze nog niet eens contact opgenomen met Philips. Heb ze nu nog 1 kans gegeven en dan ga ik over tot andere stappen.

Gast

Re: Philips mx5800sa

Ongelezen bericht door Gast »

volgend de flips handleiding zit ie er wel op (blz 183), de site van flips zelf zegt dit ook http://www.kb.philips.com/SRVS/CGI-BIN/ ... rected=Yes

Gast

Re: Philips mx5800sa

Ongelezen bericht door Gast »

Dat is nou net mijn probleem. Philips zegt in zijn documentatie dat het erop moet zitten, maar na aanschaf blijken deze aansluitingen(optisch in en uit) er niet op te zitten. En als je Philips daar dan op aanspreekt dan beroepen ze zich op de disclaimer. Ik vind dit een kwalijke zaak, aangezien ik dit apparaat heb gekocht om er een Playstation 2 op aan te sluiten met een optische kabel.

versace1

Re: Philips mx5800sa

Ongelezen bericht door versace1 »

weet iedereen wel dat er twee soorten digitale aansluitingen bestaan ?
je hebt namelijk de COAXIALE ( ook wel cinch of tulp genoemd ) en je hebt de OPTISCHE aansluiting.
als je dus, zoals in dit geval, je ps2 op deze set wil aansluiten kan dat dus niet of je moet er een signaal omvormer bij kopen die dus het optische signaal omzet in een digitaal coaxiaal signaal.
de fout zit dus helemaal niet bij philips maar of bij de verkoper die je verkeerde informatie heeft gegeven ( zullen ze natuurlijk nooit eerlijk toegeven) of je hebt VOOR het aanschaffen van de set niet goed gelezen wat voor type digitale ingang de set heeft.

en daarom heb ik ook iedere kennis en vriend verteld dat ze beter EERST gewoon bij een electrozaak moeten binnenlopen en daar dan ZELF kijken wat er allemaal op zit en hoe het apparaat er in werkelijkheid uitziet en natuurlijk luisteren voor je dan de set goedkoper via internet aanschaft !!!

mvg Versace1

Gast

Re: Philips mx5800sa

Ongelezen bericht door Gast »

Het probleem is nu eindelijk opgelost. Ik heb een omvormer gekocht en de rekening doorgestuurd naar Diga4u. Zij betalen nu de omvormer. Het probleem is dus nu eindelijk uit de wereld.

Gesloten