LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Pelgrim electrische oven

Goede of slechte ervaringen met jouw huishoudelijk apparatuur? Geef hier jouw mening.
Goofpluk

Pelgrim electrische oven

Ongelezen bericht door Goofpluk »

Het verwarmingselement in mijn pelgrim elegance electrische oven is spontaan doorgebrand na net 4 jaar. Nu moet ik betalen om het te laten vervangen. Hebben meer mensen klachten over Pelgrim?

josé

Re: Pelgrim electrische oven

Ongelezen bericht door josé »

Ook bij ons was het verwarmingselement snel kapot. Dit was na ongeveer anderhalf jaar. Pelgrim heeft kostenloos een nieuw verwarmingselement gestuurd op vertoon van de aankoopbon van het fornuis. Helaas gebeurde dit een aantal jaren later weer. Aangezien dit kennelijk toch een probleem is, hebben wij na 5 jaar een ander fornuis gekocht. Geen Pelgrim. Je zou toch mogen verwachten dat fornuizen probleemloos een hogere leeftijd bereiken dan 5 jaar.

Gast

Re: Pelgrim electrische oven

Ongelezen bericht door Gast »

Ik heb nu een Pelgrim fornuis / elektrische over die inmiddels 17 jaar oud is. Jammer dat het klokje kapot is, maar verder is alles nog prima in orde.

tim

Re: Pelgrim electrische oven

Ongelezen bericht door tim »

Lezers

Er zij vervangende elementen te koop van het merk ego bij elke europart shop te koop deze kosten ongeveer 40 euro dus waar maken jullie je druk over als de oven al 4 jaar oud is bij normaal gebruik vind ik dit niet abnormaal. ik begrijp dan ook niet dat er een nieuwe oven werd gekocht , dit soort aankopen houd dus de wegwerpcultuur in stand

Gesloten