Huiskamer
Re: Huiskamer
Er zijn ook wel restaurants op grote hoogte in van die wolkenkrabbers. Een bekende Franse chef runt ook eentje in de Eiffeltoren meen ik, lijkt me ook gaaf. En je kan in het prater in Wenen ook een van die cabines in dat oude reuzenrad boeken voor een diner. Vane in Eindhoven geeft ook een mooi uitzicht over de lichtstad trouwens. Maar uiteindelijk kijk je bij dit soort restaurants ook veel naar wat er voor je neus op tafel, en op je bord, gebeurd, is onze ervaring.
En je leert ook van alles, zo wist ik als slagerszoon bijvoorbeeld niet, dat je een T-bone van een eend kan snijden. Gelukkig wist Jonnie dat wel.
En je leert ook van alles, zo wist ik als slagerszoon bijvoorbeeld niet, dat je een T-bone van een eend kan snijden. Gelukkig wist Jonnie dat wel.
Re: Huiskamer
Budgettip voor eten met uitzicht: boven in de OBA aan het Oosterdok in Amsterdam, La Place.
-
- Berichten: 28
- Lid geworden op: 30 mei 2018 15:14
Re: Huiskamer
Het valt me nu ineens op hoeveel tijd onze Witte Angora aan dit forum weet te besteden! 25857 posts!witte angora schreef: ↑05 okt 2021 23:23Het is me alleen niet helemaal duidelijk of je er met een QR code naar binnen kan. En weet het personeel wel mijn Nederlandse ID-kaart te ontcijferen?
Goeie genade! Stel, een reactie kost 6 minuten tijd om te schrijven en te plaatsen. dan is dat dus ruim 2500 uur. Knap hoor!
Nou heb ik zelf ook een ouwe poes van 23 jaar oud, maar als die witte angora ook nog net zo lang slaapt als de mijne, heb ik nu haar meerdere wel gevonden . . .
-
- Berichten: 32279
- Lid geworden op: 21 okt 2009 20:44
Re: Huiskamer
Gut gut, en dat in 12 jaar tijd. Vier uur per week. Het is toch wat, Erikje, Overigens had ik voor deze post aan 2 minuten genoeg.
Moneyman
, Erthanax
en moederslink
vinden dit leuk
Re: Huiskamer
Altijd grappig, die rekenaars.
Moneyman
, Erthanax
en moederslink
vinden dit leuk
-
- Berichten: 12013
- Lid geworden op: 11 jul 2014 21:30
Re: Huiskamer
En lekker boeiend____NOT
Re: Huiskamer
Als je de tijd die je nodig had om hierover na te denken nou zou hebben gebruikt om te reageren op de vragen die na jouw laatste reacties op dit forum aan jou gesteld zijn te beantwoorden, zou dat een veel nuttiger bijdrage geweest zijn.Erikdepooter schreef: ↑06 okt 2021 13:24Het valt me nu ineens op hoeveel tijd onze Witte Angora aan dit forum weet te besteden! 25857 posts! Goeie genade! Stel, een reactie kost 6 minuten tijd om te schrijven en te plaatsen. dan is dat dus ruim 2500 uur. Knap hoor!
Re: Huiskamer
De Librije is de enige Nederlandse in de top 100 op plek 69. 1 van de 2 restaurants ook met 3 Michelin sterren.
Puur op Nederlands gebied gekeken heb ik best bij wat leuke plekjes gegeten (Vane in Eindhoven, bovenin het NH hotel, is al genoemd), omdat ik daar voor mijn vorige werkgever veel kwam. Vooral in het zuiden van het land dan. Tribeca in Heeze, De Lindehof in Nuenen, Treeswijkerhoeve in Waalre en Sabero in Roermond zijn allemaal tentjes met 2 sterren, waar ik weleens op voorspraak van chef ben komen eten. Alleen is de sfeer totaal niet wat ik fijn vind, hoewel het eten best wel lekker is. Een rare steak met een glas whisky of gewoon bier maakt met net zo gelukkig.
Maar als ik dan toch een tip mag geven, dan zou ik eens in Eindhoven naar Friture Martin Zwerts gaan. Meerdere jaren de prijs voor beste friet van Nederland gewonnen en als je daar friet hebt gehad, dan valt ie op veel plekken heel erg tegen. Daarbij is het een heel aardig klantvriendelijk stel.
Re: Huiskamer
Wij wonen in het zuiden van Overijssel, dus dan is De Ermelosche Frietzaak, ook winnaar van die prijs, een stuk dichterbij.
Wij, naja ik voornamelijk, hebben onze zinnen ook wel gezet op Asador Etxebarri in Spanje, die bereiden echt alles op de grill/open vuur, maar mijn lief is meer van de zeevruchten, dus die heeft de naam Le Bernardin al eens laten vallen, maar dan moet je ook nog verblijven in New York, en dan wordt het echt onbetaalbaar.
Maar goed, niet dat iemand hier zou denken dat we dat soort tenten inwandelen als we es geen zin hebben om te koken ofzo, dat is echt niet zo.
In het wildseizoen eten we bijvoorbeeld ook graag in de Gouden Karper in Hummelo, echt nog zo'n familierestaurant met van die oude kleedjes op tafel, geweldig.
Wij, naja ik voornamelijk, hebben onze zinnen ook wel gezet op Asador Etxebarri in Spanje, die bereiden echt alles op de grill/open vuur, maar mijn lief is meer van de zeevruchten, dus die heeft de naam Le Bernardin al eens laten vallen, maar dan moet je ook nog verblijven in New York, en dan wordt het echt onbetaalbaar.
Maar goed, niet dat iemand hier zou denken dat we dat soort tenten inwandelen als we es geen zin hebben om te koken ofzo, dat is echt niet zo.
In het wildseizoen eten we bijvoorbeeld ook graag in de Gouden Karper in Hummelo, echt nog zo'n familierestaurant met van die oude kleedjes op tafel, geweldig.
Moneyman
vindt dit leuk
Re: Huiskamer
Schoenen? Waarom geen potje met vet?
-
- Berichten: 12013
- Lid geworden op: 11 jul 2014 21:30
Re: Huiskamer
@breien
Als troost voor dat ongeluk begint vanavond op Belgie het derde seizoen van “Lewis”.
Dat zal u kracht geven om het ongeluk te weerstaan.
Als troost voor dat ongeluk begint vanavond op Belgie het derde seizoen van “Lewis”.
Dat zal u kracht geven om het ongeluk te weerstaan.
Jablan
vindt dit leuk
-
- Berichten: 5199
- Lid geworden op: 27 apr 2007 16:55
Re: Huiskamer
Persoonlijk vind ik Barnaby leuker (midsommer murders)
-
- Berichten: 32279
- Lid geworden op: 21 okt 2009 20:44
Re: Huiskamer
Hier heeft de scouting gewoon onderdak hoor.
-
- Berichten: 32279
- Lid geworden op: 21 okt 2009 20:44
Re: Huiskamer
Met het overlijden van Rien Poortvliet zijn ook de kabouters verdwenen. Over hun woningtekort hoef je je dus geen zorgen te maken.
Re: Huiskamer
Waar woonden die kabouters als er geen paddenstoelen waren?
-
- Berichten: 32279
- Lid geworden op: 21 okt 2009 20:44
Re: Huiskamer
In een kabouterhuisje in het atelier van Rien Poortvliet.
Jablan
vindt dit leuk