LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Problemen met verhuurder LIPS

Goede of slechte ervaringen met huren? Geef hier jouw mening.
chrisje25
Berichten: 1
Lid geworden op: 21 aug 2007 13:04

Problemen met verhuurder LIPS

Ongelezen bericht door chrisje25 »

Wij huren een appartement in het centrum van nieuwegein. We betalen hiervoor 750 euro aan huur. Bijna 66 euro aan service kosten en 100 euro voor 2 parkeerplaatsen per maand. Er was nooit wat aan de hand tot begin dit jaar onze huur werdt overgenomen door LIPS en deze er een zooi van maakte. Word niet meer schoongemaakt, afvalbakken vol, sleutels werken niet meer, enz enz.

Nu zijn we met de andere mensen hier al maanden aan het bellen en mailen met LIPS en er gebeurt niks. Ik kan niet meer via het portaal me huis in komen en moet via de garage vanwege de sluetel die niet werkt en bij andere is dit ook zo. Hebben lekkage en het is vies, dit was nooit zo tot zij het overnamen. Moet wel even vermelden dat het op huur gaat via makelaar.

Vansdaag was de maat vol. Lift is nu al 3 dagen kapot, kan niet meer naar binnen via het portaal beneden het is te goor voor woorden in de hal en het portaal en de liften en de binnenplaats, en het rare is dat ieder huis dat leeg komt niet meer verhuurd wordt. Hb echt het idee dat ze ons uit de huizen willen hebben en daarom zo doen.

We weten niet meer wat te doen, hebben mails vol beloften en telefoontjes vol met excuses, maar er gebeurt niks. Het zijn hele mooie appartementen maar het wordt nu echt een zwijnenstal.

Wat kunnen wij nog doen? Iemand een idee?

chris

A. tolboom
Berichten: 254
Lid geworden op: 09 jul 2004 12:47

Re: Problemen met verhuurder LIPS

Ongelezen bericht door A. tolboom »

Chrisje 25,

Huurcommissie inschakelen en verlaging van de huursom vragen.
Het liefst met alle andere huurders en bewaar alles wat je op schrift (ook mailtjes van hun met de gedane beloftes) hebt staan.
Dat je via een makelaar huur betaalt, maakt niet uit, je hebt meer rechten als huurder dan je denkt.
Zolang er niets verbetert geen huurverhoging meer betalen, wel het geld reserveren, nogmaals dat moet je gezamelijk met de andere huurders doen. Dan sta je sterk.

Groeten uit groen Hilversum.

gravedigger
Berichten: 3097
Lid geworden op: 11 jun 2005 20:47

Re: Problemen met verhuurder LIPS

Ongelezen bericht door gravedigger »

Maak foto's van de troep!

Gesloten