LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] renovatie bouwvereniging st servatius maastricht

Goede of slechte ervaringen met huren? Geef hier jouw mening.
mestreech123
Berichten: 56
Lid geworden op: 21 aug 2006 19:24

renovatie bouwvereniging st servatius maastricht

Ongelezen bericht door mestreech123 »

deze brief is per mail naar de bouwvereniging gegaan ,maar helaas krijg ik weer geen reactie hierop .ondertussen komen ze morgen de plafond verven op een slaapkamer ,vanwege de lekkage op zolder .(door leidingen schoonmaken slang los gegaan zoutzuur over zolder) ook hebben we een nieuwe geiser omdat die stuk was gegaan door die zoutzuur ,ook verder veel schade maar die word vergoed door dat bedrijf ook dat verven hoort erbij. maar voor de rest geen reacties op alles en nog steeds geen oplossingen . hoe nu verder ? heeft er ook iemand die slechte ervaringen heeft met bouwvereniging st servatius :?:


Geachte heer/mevr


Hierbij wil ik een paar zaken bij u neerleggen die al ruim 3 jaar spelen .Het gaat om het volgende .
We zijn in okt/nov 2002 hier op de planeten hof 123 te daal hof komen wonen . We hebben een zogeheten mutatie woning ,bij ons is als 1e gerenoveerd geworden .Nu is er het volgende bij ons gebeurd : wc tegels vernieuwd (wc nu pas nieuw gekregen wc pot van 35 jr werd terug gezet ?) vloertegels nieuw. Keuken tegels vernieuwd keuken terug geplaatst met niet meer schoon te krijgen aanrecht blad . Meterkast alles nieuw en nieuwe leidingen ,naar 1 jr kwamen we er achter dat de gasmeter niet werkte en er een leiding niet was aangesloten waardoor op de zolder een open leiding was en had er iemand een sigaret opgestoken op de zolder was alles de lucht in gegaan . Badkamer vernieuwd met wc ,bad was niet mogelijk (nu bij renovatie kan gekozen worden !!!!) .klinken op boven verdieping vernieuwd ,beneden oude klinken terug gezet,slecht hang en sluit werk waar niets aan gedaan is geworden . Dubbel beglazing en combi ketel waren niet mogelijk vanwege te hoge huur .keuken geiser naar zolder geplaatst vroegen om andere oplossing was niet mogelijk . Wasmachine aansluiting wilde we graag op zolder ivm gebruik muur kast . Was ook niet mogelijk zelfs niet met bijbetaling. Badkamer is inmiddels al 3x de plafond opnieuw geverfd ivm de vocht . De verwarming's ketel is niet vernieuwd maar ieder jr weer opnieuw moeten we zeker 2x aa installaties laten komen wegens storingen .
Verder word er nu diversen verf werk van binnen uitgevoerd dat bij ons door onze eigen schilder moest gebeuren .

Aug/sept 2005 kregen wij de papieren van de geplande renovatie . Bij het door lezen ervan vielen wij van de ene verbazing in de andere . Plots klap's konden nu dingen wel waar wij toen een nee op kregen . Oa kiezen voor bad ,of douche en wc . Kiezen waar de wasmachine aansluiting komt (zolder ,muur kast boven of muur kast beneden ) . Verfwerk werd van binnen ook op diversen plaatsen gedaan wat bij ons niet is gebeurd . Ook kon men met bijbetaling een combi ketel krijgen wat bij ons dus niet mogelijk was en ook dubbele beglazing .
Verder zijn er bij ons ook kleine dingen niet gebeurd wat nu wel in de papieren staat Oa stop contact voor de afzuigkap . Nieuwe wc plaatsen etc etc
Na een mail gestuurd te hebben naar Dhr dohmen zou hij van alles voor ons regelen . Maar daar is de helft nog niet van waar gemaakt .
We hebben woensdag de dubbele beglazing gekregen ,de wc is in juli nieuw geplaatst , en verder zou er nog geverfd worden (buiten kant ). Maar er werd nog beloofd dat we Oa een nieuwe voor deur kregen omdat die krom is en het tocht nu heel erg . Verder zouden we nog iets over een combi ketel horen en zou Dhr dohmen ook kijken om de wasmachine aansluiting naar de zolder of muurkast beneden te verplaatsen ,maar helaas horen we hier weer niets van . We hebben ook contact gehad met mevr cordewener en kregen toen te horen dat er geen nieuwe voordeur kwam wegens het budget wat op was ??? Sorry maar mijn budget is ook langzaam op maar moet toch mijn huur ook p maand betalen . Verder heb ik toen om dubbele beglazing gevraagd die we toen niet kregen wegens te hoge huur en nu ineens is het wel mogelijk ! Wij vragen ons dan af waarom dit niet meteen kon gebeuren in 2002 . Verder had ik toen om een bad gevraagd omdat ik lichamelijke klachten heb en een bad voor mij beter was ,maar dat was in 2002 niet mogelijk en ineens in 2005 staat dat je kunt kiezen ??? Waarom wij niet ?
Het woon genot is hier ver te zoeken ,ieder jr moeten ze de leidingen door komen spoelen , de verwarming's ketel die steeds storingen heeft (nu weer het gas blok dat bleef hangen waardoor onze ketel door is blijven lopen dus dadelijk ook weer hoge gas kosten ) de keuken geiser moeten ze ook zeker 2x p jr voor komen het water word niet goed warm en te weinig water (fijn met 2 kinderen met lange haren waardoor ook veel water verbruik). Verder is het hang en sluit werk ook niet in orde ,vorige wak zijn ze iets aan de ramen komen doen want de sluitingen werkten niet meer (raam kon niet meer in het slot ) de raamkozijnen sluiten niet goed waardoor het flink tocht ook tevens bij de voordeur . Verder de keuken daar werden nieuwe tegels gezet maar geen nieuwe keuken de kastjes zijn niet meer schoon te krijgen en ook het blad is beschadigd en vies. En verder hebben we op de kleine slaapkamer een kleding kast moeten plaatsen omdat de wasmachine aansluiting daar zit ,daardoor is de slaapkamer nog kleiner en kunnen we dus die muur kast niet gebruiken waar hij voor diende.

We betalen toch iedere maand genoeg huur en verwachten dan ook een woning waarvan we kunnen uit gaan dat die in orde is maar dat is helaas niet zo ,we hebben al meerdere malen contact gehad met Oa Dhr dohmen ,mevr cordewener en ook Dhr engelen (klachten Oa over aa installaties en het bedrijf dat de leidingen is schoon komen maken ) maar steeds word ons vermeld we zijn er mee bezig ,etc etc maar er gebeurd gewoon niets .
Hopelijk kunt u ons hiermee verder helpen want wij hebben het een beetje gehad . Gaarne zie ik uw reactie tegemoet

NAK
Berichten: 1864
Lid geworden op: 08 dec 2004 19:38

Re: renovatie bouwvereniging st servatius maastricht

Ongelezen bericht door NAK »

Minder slim om een pseudoniem (mestreech123) te gebruiken en dan je complete adres er bij te zetten.

mestreech123
Berichten: 56
Lid geworden op: 21 aug 2006 19:24

Re: renovatie bouwvereniging st servatius maastricht

Ongelezen bericht door mestreech123 »

iedereen mag weten waar ik woon hoor ,en mestreech 123 is gewoon een naam ,mijn echte naam is ilse .het mij erom dat er mischien nog meer mensen van deze wijk/ straat zijn die de dupe zijn van renovatie of st servatius .dan kunnen we ons mischien samen pakken en er iets tegen doen .

NAK
Berichten: 1864
Lid geworden op: 08 dec 2004 19:38

Re: renovatie bouwvereniging st servatius maastricht

Ongelezen bericht door NAK »

Is het dan niet makkelijker om bij de mensen in de buurt te gaan vragen.
Op die manier krijg je mond-tot-mond "reclame" en kom je er sneller achter wie ook met dit probleem te maken heeft.

Succes

mestreech123
Berichten: 56
Lid geworden op: 21 aug 2006 19:24

Re: renovatie bouwvereniging st servatius maastricht

Ongelezen bericht door mestreech123 »

bedankt voor de tip ,maar is ook al aan het gebeuren ,maar wil st servatius ook laten merken dat het serieus is en ook het op radar melden vandaar .

Gesloten