LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Com-wonen

Goede of slechte ervaringen met huren? Geef hier jouw mening.
Nataly
Berichten: 25
Lid geworden op: 30 dec 2005 11:47

Com-wonen

Ongelezen bericht door Nataly »

Al bijna twee jaar hebben wij last van onze bovenburen. Deze bovenburen hebben sinds de eerste dag dat ze hier zijn komen wonen voor overlast gezorgd (ze wonen nu al bijna twee jaar hier).

Na meerdere malen naar boven te zijn gegaan met de mededeling of zij het rustiger aan willen doen is er niks veranderd. Ook buurtbemiddeling en de woningcooperatie Com-Wonen heeft niet geholpen. Com-wonen wil zelf ook niet echt meewerken. Zelfs na een gesprek met enkele buren van het pand heeft Com-Wonen niks gedaan en zelfs om een bevestiging van het gesprek moeten wij 3 maanden wachten. Na meerdere emails en telefoontjes heeft de manager van Com-Wonen niks laten horen. hierop besloten wij het hoofdkantoor in te lichten over de manier waarop er met klanten omgegaat wordt. Het hoofdkantoor (de manager van de regio Rotterdam) zou contact met ons opnemen dit is nooit gebeurd. Na een 2de of 3de poging naar het hoofdkantoor toe, hebben wij enkele dagen later (3 MAANDEN NA HET GESPREK) eindelijk een bevestiging van het gesprek gekregn en als afsluiting stond in de brief dat het via de rechter uitvechten van het probleem volgens hun niks zal opleveren.

Wij zijn wel blij dat er in politieagente is die de zaak serieus neemt en weet hoe de bovenburen ongeveer in elkaar zit. De politie is al meerdere malen langsgeweesbij de bovenburen en bij Com-Wonen. De politie vindt het heel raar dat Com-Wonen zo te werk gaat. De poltie is verhaal gaan halen bij Com-Wonen en de manager heeft toen tegen de politie gezegd dat wij van elke kleine mug een grote olifant maken maar vervolgens doet de manager in onze gezicht heel aardig en geeft te kennen een oplossing hiervoor te zoeken. Sonds november 2005 (nu in maart 2006) hebben wij niks meer van de manager Hendriks mogen horen terwijl hij heeft gezegd ons op de hoogte te houden.

Wij vinden dat Com-Wonen ons niet op een nette manier behandeld en dat zij wat er in het huurcontract staat niet is nagekomen (zorgen voor een gunstig woongenot).

Wat kunnen wij hieraan doen?

weelden22
Berichten: 58
Lid geworden op: 09 feb 2006 16:55

Re: Com-wonen

Ongelezen bericht door weelden22 »

hier komt uw niet uit met de woning bouw het eerste wat uw kunt doen
is dreigen met een recht zaakt en dat uw de politie achter uw heeft staan of uw kunt ook uw vragen kwijd bij een rechtswinkel
deze kunnen uw veder helpen
ik wens uw veel sterkte toe

biancas
Berichten: 31
Lid geworden op: 28 feb 2006 20:46

Re: Com-wonen

Ongelezen bericht door biancas »

Sorry hoor..

Maar je zit er al 2 jaar mee? Dan kun je nog 2 jaar ook wel volhouden neem ik aan..Als er echte overlast was, dan ging je toch wel eerder weg? OF zie ik het nou verkeerd..

Nataly
Berichten: 25
Lid geworden op: 30 dec 2005 11:47

Re: Com-wonen

Ongelezen bericht door Nataly »

Nou Biancas

Waarom zouden wij weg moeten als wij niet degene zijn die problemen veroorzaken??? Leg mij dat eens uit.

Ik denk dat doordat Com-wonen ook zo'n mentaliteit heeft er nooit wat aan het probleem gedaan wordt (ALGEMEEN ook, er zijn zoveel klachten hierover en er zijn twee buren verhuisd) Voor dezelfde geldt
gaan wij weg en dan komt er iemand anders wonen en die heeft precies hetzelfde probleem. En stel je voor dat in onze nieuwe huis ook hetzelfde probleem voordoet, moeten wij dan weer verhuizen dan Bianca????

Nederland is Te tolerant en dan maar klagen dat het zo slecht gaat met Nederland. En dit onderwerp hoort ook bij het totstandkomen van criminaliteit. Door te zeggen dat kinderen moeten kunnen leven begrijp ik ook wel maar dat er van 'smorgens vroeg tot savonds laat gestampt, geschuift en gerent wordt zijn geen normale leefgeluiden tenzij Nederland dit tolereert.

De reden dat wij dit al 2 jaar tolereren is omdat wij bewijzen aan het verzamelen zijn. Zo makkelijk gaat dat niet.

Zodra Com-wonen geld moet innen doen ze dat gelijk. 1 week te laat met huur betalen gelijk deurwaarder op je dak maar zodra de klanten problemen hebben dan wordt er 2 jaar lang gezocht naar oplossingen. Waar gaat dit heen met Nederland?

Gesloten