LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Grondvervuiling zet ons op straat?

Goede of slechte ervaringen met huren? Geef hier jouw mening.
*emily*
Berichten: 2
Lid geworden op: 03 aug 2007 00:37

Grondvervuiling zet ons op straat?

Ongelezen bericht door *emily* »

Pas geleden hebben mijn vriend en ik een ontzettend leuk appartementje gevonden om in te gaan samenwonen. Alles was geregeld en vanaf 1 Augustus konden we intrekken. Het huurcontract zelf kregen we pas op de dag dat we in zoude trekken (makelaarskosten etc waren al betaald).

Al snel kregen we telefoon we een maand later moesten intrekken i.v.m. de verbouwing die achter liep. Gelukkig kwamen ze hier nog op tijd mee dus konden we nog dingen regelen.

Vandaag kregen wij opeens de mededeling dat de grond vervuild is en de koper de koop terug wil draaien en dat wij dus het appartement niet meer kunnen huren!

Net nu alles is geregeld van de belastingdienst tot het opzeggen van onze vorige woningen krijgen we dit dus te horen! Ze beloven dat ze voor ons een ander appartementje kunnen zoeken, maarja dit wordt natuurlijk weer veel later dan 1 September en staan we dus vanaf half September misschien op straat. Zoiezo is het maar de vraag of we wat geschikts vinden voor onze prijsklasse.

Wat kunnen we hier aan doen? En kunnen we de Makelaar aansprakelijk stellen of niet? is het ook mogelijk om eventueel een schadevergoeding te ontvangen voor alle kosten (voor als we dus straks eventueel tijdelijk in een zomerhuisje moeten wonen).

Hopelijk weet iemand van jullie hier meer over

MVG Emily

Gesloten