LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Vesteda (deurwaarder?)

Goede of slechte ervaringen met huren? Geef hier jouw mening.
Paikea
Berichten: 2
Lid geworden op: 02 feb 2006 13:49

Vesteda (deurwaarder?)

Ongelezen bericht door Paikea »

Tot en met april heb ik een appartement gehuurd bij Vesteda. Enige weken terug merkte ik dat ze twee bedragen hadden afgeboekt van mijn rekening. Ik had hierover geen correspondentie ontvangen. Ik heb mijn bank de opdracht gegeven om de bedragen weer te storneren. Vesteda heb ik verzocht om een onderbouwing van het bedrag. Tot op heden heb ik nog niks ontvangen. Wel lag afgelopen vrijdag een brief van de deurwaarder op de mat met het 'dreigement' dat ik binnen een week moest betalen anders zouden ze de rechter inschakelen. En ook nog eens 27 euro deurwaarderskosten er boven op. Wat kan ik hier tegen doen? Ik sta in mijn gelijk, maar hoe krijg ik het?

Frankkk
Berichten: 416
Lid geworden op: 28 dec 2005 09:12

Re: Vesteda (deurwaarder?)

Ongelezen bericht door Frankkk »

Een kopie van je brief aan Vesteda aan de deurwaarder versturen.
Eveneens een kopie van de huuropzegging en indien deze niet aangetekend was de bevestiging van de huuropzegging van Vesteda.

Verstuur je brief aangetekend met handtekening retour.

Zonder factuur geen betaling immers. Mocht je het echt niet hebben kunnen weten, dan zal je voor de rechter gewoon je gelijk krijgen, lijkt mij, ook zonder advocaat.

Tenzij ze aannemelijk kunnen maken dat je het eigenlijk wel had kunnen weten uiteraard, dan ga je nat en kun je nu maar beter eieren voor je geld kiezen en betalen.

Gesloten