LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] makelaars

Hypotheek of hypotheekverstrekkers kan je hier bespreken.
van der Weide
Berichten: 1
Lid geworden op: 06 feb 2007 15:16

makelaars

Ongelezen bericht door van der Weide »

Omdat ik overwoog via Makelaarsland mijn huis te verkopen, heb ik hen benaderd hierover. Zij hebben een taxateur (dat doen andere makelaars ook in de orienterende fase) gestuurd voor een opname. Ik heb niets getekend, ontvangen of meegegeven en besloot diezelfde dag niet met Makelaarsland in zee te gaan. Maar Makelaarsland beweert dat ik al aan hen vastzit en stuurt een rekening van 400euro. Dit ervaar ik als misleidend omdat bij de invoering van gegevens staat: vrijblijvende informatie. Makelaarsland zegt nu dat ik bij het invoeren ook een button met 'opdracht definitief' heb ingedrukt. Wanneer zelfs bij het aangaan van een koopakte er drie dagen bedenktijd is dan lijkt me dit in deze situatie toch zeker van toepassing.

Anastasia
Berichten: 474
Lid geworden op: 20 jan 2007 15:51

Re: makelaars

Ongelezen bericht door Anastasia »

de koop akte heeft 3 dagen, niet de opdracht makelaar.

verder, probeer het nog eens met valse gegevens, en kijk of je vrijblijvende info kunt krijgen zonder dit laatste te klikken, dus vrijblijvend.

als je als laatste op dit klikt zit je vast, dus ga op herhaling, met hun kantoor adres kun je het proberen, en de waarde vaststellen mogen ze in rekening brengen als je dit accepteerde, dus probeer voor de zekerheid dit..

Als zij een te laag bedrag geven, mag je dan wel weigeren...?

Gesloten