LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] DSB - Cardiff

Hypotheek of hypotheekverstrekkers kan je hier bespreken.
A. Otten
Berichten: 1
Lid geworden op: 11 mei 2007 16:48

DSB - Cardiff

Ongelezen bericht door A. Otten »

Omdat wij van ons dure doorlopende krediet af wilden hebben wij een jaar of 2 geleden een afspraak gemaakt bij DSB. Volgens hen konden de aflossingen per maand een stuk goedkoper als we een 2e hypotheek zouden nemen. Inderdaad waren de kosten hier een stuk lager van. De meneer van DSB had ook nog een andere mooie aanbieding voor ons: het woon comfort plan. We zijn dan ingedekt voor risico’s van arbeidsongeschiktheid en werkeloosheid.
Wij zijn hier met open ogen ingelopen met als gevolg een 2e hypotheek die 3 x zo hoog was als de bedoeling was en een verzekering waar je eigenlijk niets aan hebt. Bovendien zat er ook gelijk weer een levensverzekering aan vast. Onze kosten per maand zijn nu 1 1/2 keer zo hoog als met het doorlopend krediet.
Weet iemand hoe wij van deze Cardiff en levensverzekering af kunnen komen?

oud-medewerker-NBGFinance
Berichten: 91
Lid geworden op: 06 feb 2007 08:35

Re: DSB - Cardiff

Ongelezen bericht door oud-medewerker-NBGFinance »

Nou spijtig genoeg bijna niet. De tussenpersoon heeft zijn 40 % van jullie betaalde koopsom direct gekregen en daar zit geen terugboek risico op. Er blijft dus in zijn geheel niet zoveel over, want Cardif zelf moet natuurlijk ook wat verdienen.

Mijn oude werkgever, nbgfinance, deed het op dezelfde manier. Alleen maar maandlasten laten zien maar ondertussen is je hypotheek een stuk hoger en heb je nog een bijzonder slecht produkt daarvoor ook. Alleen tja, stadions als dat van AZ kosten ook geld.....

Succes en vertel mensen in je omgeving niet deze slechte koopsommen voor AO te nemen en al helemaal niet met geleend geld (hypotheek)

Gesloten