LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] incasso

Goeie of slechte ervaringen met incasso's? Ventileer hier jouw mening.
mam

incasso

Ongelezen bericht door mam »

hallo ik betaal een schuldaflossing via intrum justitia en nu ik bijna af betaald heb vroeg ik een brief waar dan instaat dat alles is afgelost voor mijn eigen adm. maar dat doen ze nooit zeiden ze, u krijgt dan een telefoontje als de zaak gesloten is maar hoe kan ik dan bewijzen dat ik klaar met betalen, ik ben bang dat ze dan later weer komen met incassokosten en rente
wat kan ik het beste doen ,het gesprek opnemen ofzo
alvast bedankt

puma73
Berichten: 5876
Lid geworden op: 28 nov 2003 13:41

Re: incasso

Ongelezen bericht door puma73 »

U betaalt toch elke maand af, dan heeft u toch uw bank/giroafschrift. Betaalt u via het postkantoor heeft u toch de afscheurstrookje van de acceptgiro.
Zo niet dan heeft u gewoon zelf een janboel van uw administratie gemaakt.

Gast

Re: incasso

Ongelezen bericht door Gast »

Gewoon elke dag 10 faxen sturen met het verzoek om de brief. Als ze niet reageren opvoeren naar 20 faxen per dag na een week. Reageren ze nog niet 30 faxen per dag. En dan reageren ze. Dat is mijn ervaring.

mam

Re: incasso

Ongelezen bericht door mam »

ik heb bewijs dat ik elke maand netjes betaal maar ik moet nog volgens hun rente en incassokosten betalen maar omdat ik netjes betaal schelden ze mij dat dus kwijt maar willen het niet op papier zetten een telefoontje is voldoende zeggen ze

HEIDSTRA

Re: incasso

Ongelezen bericht door HEIDSTRA »

Twee weken geleden werd ik ineens gebeld door intrum met de mededeling dat ORANGE Telecom een factuur aan hun had overgedragen waarover. Ik correspondeer nu al 6 maanden met Orange over de inhoud van de factuur omdat ik het niet ermee eens ben en ORANGE mij nog steeds niet duidelijk heeft kunnen maken wat sommige telefoontjes naartoe waren. Dit omdat mn telefoon kapot was en niet gebruikt kon worden in die periode.

Nu kwam ITNRUM dus aan de telefoon en schoffeerde me dermate dat ik niet eens wat mocht zeggen op hun telefonische schreeuwkanonade.

Ze hadden nergens wat mee te maken als ik maar zorgde dat ik binnen 5 dagen het geld had overgemaakt. Toen ik hun probeerde uit te leggen dat ik nog in conclaaf was met ORANGE werd me HEEL DUIDELIJK gemaakt dat ik mn kop moest houden en betalen en wel NU!!!!

Ik probeerde nog te melden dat ik geen brief van hun had ontvangen maar dat deden ze niet meer meldden ze en gaven me een gironr. en het bedrag wat ik moest overmaken.

Sorry dat ik hier ff wat over zeg maar het huilen stond me nader dan het lachen en dan wel letterlijk werd ik Telefonisch geschoffeerd en heb me voorgenomen dat als ze nu weer bellen ik dit ga aangeven bij de politie als bedreiging want dit gaat me veelste VER!!!!

puma73
Berichten: 5876
Lid geworden op: 28 nov 2003 13:41

Re: incasso

Ongelezen bericht door puma73 »

Dit bewuste incassobureau staat er om bekend dat ze onbeschoft zijn.
Waarom denk je dat ze op zondagavond op sbs 6 te zien zijn, ze moeten hun imago wat opkrikken en tevens proberen zo nbieuwe klanten te werven.

Gesloten