LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] nuon

Goeie of slechte ervaringen met incasso's? Ventileer hier jouw mening.
Gast

nuon

Ongelezen bericht door Gast »

Ook ik heb een brief van Intum Justitia gehad over een rekening van de Nuon over de maand November 2004 die niet betaald zou zijn het gaat om een bedrag volgens hun van 130 euro en waar nu inmiddels kosten bij zijn gekomen zodat ik nu 195 Euro moet betalen terwijl ik in November altijd mijn jaarafrekening krijg en deze was maar 48 euro nu heb ik contact gezocht met Intrum en gevraagd hoe dit kan daar hebben ze niets mee te maken ik moet dit bedrag betalen voor volgende week ik heb gemeld dat mijn salaris pas 8 februari binnen komt en ik dus niet eerder kan betalen ze vertelde mij dat ik dan afgesloten wordt ik heb daarop geantwoord dat ik wel contact met de Nuon opneem dat hoefde ik niet te doen want die zouden mij toch weer door verwijzen naar Intrum wat kan ik hier nu aan doen.

Vr Gr j.c Hensen

PDFRD2004
Berichten: 5
Lid geworden op: 30 jan 2005 18:09

Re: nuon

Ongelezen bericht door PDFRD2004 »

Intrum justitia probeert alleen maar te intimideren. Als op een gegeven moment de betaling niet binnenkomt, wordt het dossier gesloten en teruggestuurd naar NUON. NUON zal dan - als er nog steeds geen betaling binnen is - eerst een waarschuwing versturen. Als u op 8 februari gewoon betaald aan de NUON, zal er helemaal niets gebeuren, wat niet wegneemt dat het een beetje een rare gang van zaken is, omdat die extra kosten alleen maar veroorzaakt worden doordat intrum wat zit te pushen.
Maar goed (zie andere forum met mijn vraag over afsluiten) dat zal wel weer in de " algemene voorwaarden" staan. :shock:

Gesloten