LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] weer zonnet

Heb je goede of slechte ervaring op het internet of met het internet? Hier kan je jouw mening geven over de zaken rondom het internet.
eddy.bianca

weer zonnet

Ongelezen bericht door eddy.bianca »

Weet iemand hoe te handelen?

Ik ben tel. benaderd door zonnet of ik wilde over stappen op gratis adsl van zonnet. In dit gesprek werd mij verteld dat ik geen modem kosten en geen aansluit kosten zou hoeven betalen, en op mijn vraag zijn er nog andere voorwaarden werd mij verteld dat er geen andere voorwaarden waren.
Het leek mij dus perfect om dit te doen en zo meer met internet te kunnen doen.
Eenmaal het pakket thuis gekregen word ik opgezadeld met modem kosten. Blijkt dat ik als extra voorwaarden ook zontel moest nemen omdat anders de modem wel betaald moest worden.
Weet ik veel wat zontel is mij is dit nooit verteld, blijkt dat met je vaste tel. aansluiting te maken te hebben.
Als ik met iemand over internet praat en later een bevestiging krijg ga ik er vanuit dat zontel ook met internet te maken heeft.
Na weken heen en weer gemail blijkt de klantvriendelijkheid nul!!

Zonnet blijkt dus in gebreken met informatie, is het dan mogelijk om zonnet voor de kosten op te laten draaien en/fo kan ik zonder kosten van deze overeenkomst af als ik dit wil?

Met vriendelijke groet
Eddy

MAXIEM

Re: weer zonnet

Ongelezen bericht door MAXIEM »

Dag eddy.bianca,
Wat ik in december 2003 meegemaakt heb met gratis Zonnet is niet te beschrijven. Je krijgt niet wat je besteld heb, dus kun je zonder kosten de overeenkomst opzeggen. Volgens mij kun je dat zelfs via hun site of anders schriftelijk. Wel de modem terugsturen (uiteraard voor hun rekening). Sukses, groeten, Ton.

Gesloten