LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] clubs van het net

Heb je goede of slechte ervaring op het internet of met het internet? Hier kan je jouw mening geven over de zaken rondom het internet.
petra***

clubs van het net

Ongelezen bericht door petra*** »

Een aantal jaren geleden heb ik een aantal clubs opgericht bij www.clubs.nl. Toen der tijd geheel gratis en het zou ook gratis blijven.
Het net clubs heeft zich inmiddels een aso van het zuiverste water getoond! Wat ze hebben gedaan? Men moest opeens gaan betalen voor clubs een klein bedrag en men kon dat ongestoord altijd cluppen. Toen blijkbaar niet genoeg mensen dit deden werden er betaal en free clubs ingevoerd, weer bleek er niet genoeg aan te verdienen en men voerde de spitsklok in eerst van dinsdag t/m vrijdag in de avond later de hele week vanaf 17.00 en in de weekenden vanaf 12.00 tot 23.59. Weer niet veel later bleken er klaarblijkelijk veel kinderen hun club stil te hebben gezet en werden de kidsclubs vrij voor kinderen t/m 16 jaar. Overigens waneer ze lid waren van een zgn betaalclub konden ze er tijdens de spitsklokken natuurlijk niet op!
Je raad het al er kwam weer een wijziging en deze keer geheel onaangekondigd! Donderdag 22 april 2004 werd er een mail gestuurd met daarin de nieuwste wijzigingen! Ten eerste alleen een vipclupper kan nog maar op alle clubs, ben je premium of standaard kan je alleen op je eigen club(s). Ten tweede is de leeftijd van de kidsclub verlaagd naar t/m 15 jaar waarop het gratis is ( wellicht omdat je als 16 jarige een bijbaantje hebt waar je ook geld mee verdiend???). Verder waren er nog een aantal dingen gewijzigd die misschien handig kunnen/konden zijn voor het runnen van een club! Daarom roep ik iedere operator van een club op om een datum te prikken , je clubhome helemaal leeg te maken op de clubwelkom na waarin je vermeld dat je mee protesteerd (en het dashboard en advertentie die je niet kunt verwijderen) verder zouden we dan de clubhome kleur zwart kunnen maken en de rest van de mogelijkheden voor een dag blokkeren..............Het laatste kunstje was de druppel voor een hele boel mensen weet ik die ik al gesproken heb! er zullen heel wat clubs gaan verdwijnen komende week, wellicht dat dat de bedoeling was?????

hoffie

Re: clubs van het net

Ongelezen bericht door hoffie »

pfff volgens mij ben jij net zo vaag als het net clubs

Gesloten