LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Wanadoo ADSL

Heb je goede of slechte ervaring op het internet of met het internet? Hier kan je jouw mening geven over de zaken rondom het internet.
Gast

Wanadoo ADSL

Ongelezen bericht door Gast »

In verband met mijn verhuizing wilde ik mijn ADSL abonnement van Wanadoo opzeggen. KPN meldde mij dat de opzegtermijn voor ADSL 1 maand is, mits je langer dan 1 jaar een Wanadoo-abonnement had. Omdat ik al anderhalf jaar een (overigens duur!) abonnement heb bij Wanandoo wilde ik mijn abonnement beeindigen. Wat blijkt? Wanadoo heeft de Algemene Voorwaarden veranderd: Elk jaar zit je opnieuw vast aan het Wanadoo abonnement. Dit maakt overstappen op een goedkopere provider onnodig lastig! Radar kunnen jullie alle klachten van Wandoo die op het forum staan bundelen en stappen ondernemen??

Gast

Re: Wanadoo ADSL

Ongelezen bericht door Gast »

ook ik constateer dat de opzegging in de voorwaarden anders is als op de website.

Als ik wanadoo hierop wijs zeggen ze dat de voorwaarden bindend zijn!
Deze voorwaarden zijn niet consument vriendelijk.
Zo zijn er echter nog een paar van deze aanbieders


in de voorwaarden wannadoo staat :
(5.1) Het Abonnement wordt aangegaan voor een termijn van een jaar, tenzij uitdrukkelijk anders bij het Abonnement wordt bepaald. Na afloop van deze termijn wordt het Abonnement van rechtswege voor een periode van telkens een jaar verlengd, tenzij het Abonnement door de Klant met inachtneming van een opzegtermijn van een (1) maand tegen het einde van het eerste jaar telefonisch of schriftelijk is opgezegd. Na verlenging is de Klant gerechtigd het Abonnement met inachtneming van een opzegtermijn van een (1) maand schriftelijk op te zeggen tegen het einde van de verlengde termijn.


op de internetsite voor opzegging van abonnement staat:

Voor het beëindigen van uw abonnement verzoeken wij u contact op te nemen met onze helpdesk. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 9:00 tot 21:00 uur en in het weekend van 10:00 tot 16:00 uur. Houdt u rekening met een minimale contractduur van 12 maanden en een opzegtermijn van één kalendermaand. Klik op onderstaande link voor meer informatie over uw opzegging en voor het telefoonnummer van onze helpdesk.

Gesloten