LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] ziggo

Heb je goede of slechte ervaring op het internet of met het internet? Hier kan je jouw mening geven over de zaken rondom het internet.
trossie
Berichten: 16
Lid geworden op: 20 sep 2010 14:09

ziggo

Ongelezen bericht door trossie »

:oops: we hebben gisteren ziggo gebeld geen internet en telefoon medewerker zei na 10 minuten u heeft een signaalstoring in u modem as donderdag komt de monteur. in de middag hee lampjes branden weer wel weer internet weer ziggo gebeld met mobiel ja er was storing u heeft een oud modem telefoon komt vanavond wel weer goed of morgenochtend(burenhebben zelfde modem geen last) klantenservice daar om te huilen als ze maar van je af zijn maar wel 2x mensen laten bellen zeg dam meteen er is storing droevig daar bij ziggo :evil:

SirPeter
Berichten: 315
Lid geworden op: 15 dec 2009 17:34

Re: ziggo

Ongelezen bericht door SirPeter »

Dat is tekort door de bocht.

Het is een elektrisch apparaat en die gaan een keer kapot. Hoe ouder hoe groter de kans uiteindelijk. Dat de buren met dezelfde type modem wel werkt is geen garantie dat het bij u ook moet werken.

De reden dat er een monteur opgestuurd zou worden is omdat het destijds blijkbaar niet op afstand te repareren viel. Modem kwam vervolgens weer tot leven door een of andere reden en probleem opgelost.

trossie
Berichten: 16
Lid geworden op: 20 sep 2010 14:09

Re: ziggo

Ongelezen bericht door trossie »

misschien heb ik het niet goed uitgelegd sorry daarvoor maar de 2 medewerker wist wel te melden dat het niet aan ons modem lag vandaar mijn boze recatie tegenover ziggo

Gesloten