Keukenblad onjuist geïnstalleerd

Goede of slechte ervaringen met keukens? Geef hier jouw mening.
Ralfz
Berichten: 1
Lid geworden op: 30 mar 2024 09:57

Keukenblad onjuist geïnstalleerd

Ongelezen bericht door Ralfz »

Helaas moet geconstateerd worden dat de installatie van het keukenblad bij het bedrijf Stonecenter allerminst volgens de vereiste vakbekwaamheid is uitgevoerd. Er zijn resten van kit in het blad getrokken, wat zichtbare vlekken langs de naden heeft veroorzaakt. Daarnaast zijn de kitnaden beneden verwacht kwaliteitsniveau opgeleverd (zie fotos). We hebben twee second opinions gevraagd en deze bedrijven geven aan dat er een nieuw blad op moet komen omdat dat de schade naar hoogste waarschijnlijkheid niet meer te repareren is.

We hebben verschillende mails gestuurd maar krijgen geen reactie van Stonecenter. Wij hebben nog nooit een bedrijf meegemaakt dat zo slecht communiceert, geen verantwoordelijkheid pakt en de afspraken niet nakomt. De medewerkers zijn daarnaast erg onvriendelijk, zitten aan onze spullen, en één man is agressief.

We zien in de recensies dat er veel meer gedupeerden zijn. Ik heb deze mensen een bericht gestuurd om te kijken of er er samen een zaak van kunnen gaan maken. Stonecenter geeft geen reacties meer en een wijze les; doe nooit meer dan 90% aanbetaling...

Heeft iemand tips voor ons? Alvast bedankt!
Bijlagen
IMG-20240324-WA0002.jpg
IMG-20240324-WA0002.jpg (20.39 KiB) 1757 keer gedownload | Inbreuk op auteursrecht?
IMG-20240324-WA0001.jpg
IMG-20240324-WA0001.jpg (50.48 KiB) 1757 keer gedownload | Inbreuk op auteursrecht?

BL2
Berichten: 4891
Lid geworden op: 08 sep 2016 22:02

Re: Keukenblad onjuist geïnstalleerd

Ongelezen bericht door BL2 »

Dit lijkt een zeer poreuze steensoort, niet echt geschikt als aanrechtblad, daar ga je nog veel meer gedoe mee krijgen. Als zelfs kit hierin trekt, doen allerlei andere stoffen dit ook. Zou er geen thee, bietensap of frisdrank op morsen....
Die tegeltjes heeft u neem ik zelf gedaan ?

werkbladenspecialist
Berichten: 445
Lid geworden op: 12 apr 2011 11:53

Re: Keukenblad onjuist geïnstalleerd

Ongelezen bericht door werkbladenspecialist »

Helaas vermeld u niet van welk materiaal het werkblad is gemaakt?

Matte werkbladen van composiet zijn achteraf redelijk schoon te krijgen maar afplakken is verstandiger.

Natuurlijk zal een conculega zeggen dat het slecht is en er een nieuw blad op moet (dat ze dan wel willen leveren) maar er zijn middelen om de meeste vlekken weg te poetsen, er zijn herstelbedrijven te vinden die op basis van "No cure no pay" je kunnen helpen.

Als laatste vind ik het vreemd dat de negatieve reviews pas vind nadat u met de leverancier in zee bent gegaan. Als je voor zoveel geld iets besteld wil ik vooraf weten of de kwaliteit in orde is.

Marktkenner
Berichten: 231
Lid geworden op: 25 jul 2007 12:34

Re: Keukenblad onjuist geïnstalleerd

Ongelezen bericht door Marktkenner »

Wat de werkbladenspecialist ook zegt: we zullen moeten weten wat voor blad/materiaal het exact is alvorens men juiste oplossingen kan aanreiken. Ziet er idd op het eerste gezicht uit als een matte composiet. De randen afplakken alvorens men gaat kitten is inderdaad altijd beter, maar daar heb je nu niks meer aan.
Nieuw blad lijkt me ook overbodig, dat gaat wel erg ver. Die kitstrepen zijn nog wel weg te krijgen waarbij het advies van mijn voorganger hierboven het beste is denk ik. Zoek en bedrijf met en no cure no pay afspraak.

Ik vind het wel vreemd dat het blad tégen de tegels is geplaatst? is dat een bewuste keuze?
en 90% aanbetalen? onbegrijpelijk dat mensen dat nog steeds doen. Zelf betaal ik niks aan, of maximaal 10% van het aankoopbedrag. Als ze zeggen dat het verplicht is om meer (50%, 75% of 80% of alles) aan te betalen doe ik er geen zaken mee en zoek ik verder. Je bent als consument wettelijk nooit verplicht om aan te betalen, dus maak daar gebruik van.
Als na levering, plaatsing of oplevering alles naar wens is betaal je het bedrijf.

Plaats reactie